Acasă Actualitate Pro Tv prezintă best of „Frumuseţe pe muchie de cuţit”

Pro Tv prezintă best of „Frumuseţe pe muchie de cuţit”

248
3
DISTRIBUIȚI

Cele mai spectaculoase transformări, cele mai impresionante reacţii şi mai emoţionante mărturisiri ale persoanelor care au primit o nouă şansă la „Frumuseţe pe muchie de cuţit” sunt difuzate sâmbătă, 23 mai, la Pro Tv, de la ora 20.30, într-o întâlnire „best of”.

Gazda emisiunii, Victor Slav, îi invită pe telespectatori la o retrospectivă a celor mai izbitoare schimbări care s-au petrecut chiar sub ochii lor, în fiecare sâmbătă seara. Timp de nouă ediţii, 18 persoane au avut parte de o nouă şansă şi au reuşit, cu ajutorul specialiştilor din emisiune, să scape de complexe majore, care le făceau viaţa un chin. Fie că aveau defecte din naştere, fie că erau complexe dobântide de-a lungul anilor, aceşti oameni duceau zi de zi o luptă crâncenă cu ei înşişi. Printre poveştile impresionante pe care cei din faţa micilor ecrane le vor putea revedea sâmbătă seara la Pro Tv se numără cea a familiei Marchidan, un cuplu care şi-a redescoperit iubirea, a ardelencei Carmen Scarlat, care şi-a recăpătat vederea, a Andreei Iliescu, Evelinei Imbru, a Georgetei Ionescu sau a Iulianei Căpraru.

Iuliana Căpraru – „Frumuseţe pe muchie de cuţit” i-a dat aripi

Iuliana este una dintre cele două femei care au deschis seria transformărilor spectaculoase de la „Frumuseţe pe muchie de cuţit”. Este o femeie micuţă, dar plină de energie. Iuliana mărturisea că înainte să vină la „Frumuseţe pe muchie de cuţit” se simţea foarte complexată şi nu avea încredere în ea. A trecut însă cu multă speranţă prin mai multe intervenţii chirurgicale şi, la fel ca toate celelalte paciente, a stat departe de cei dragi o buna bucată de vreme. Iuliana a fost întotdeauna complexată de înălţimea sa şi de surplusul de greutate acumulat în special în partea inferioară a corpului, însă după intervenţii, când s-a privit pentru prima oară în oglindă, nu a putut decât să exclame „uau!”: „Asta am zis când m-am privit. Mărturisesc că mă aşteptam la o întinerire, dar nu una aşa de mare. A fost ca un bonus ceea ce am văzut. Acum mă simt foarte bine, mă simt tânără, frumoasă, îmi place ceea ce văd. Atât interior, cât şi exterior, totul este bine acum. Am renăscut, simt că prind aripi”, spune bucuroasă femeia. La întâlnirea cu familia şi cei apropiaţi, Iuliana povestea că impactul a fost foarte mare, dar pozitiv: „Când am apărut, aproape că nu m-au recunoscut. Abia când am început să vorbesc şi-au dat seama că sunt chiar eu. Au sărit toţi şi m-au îmbrăţişat. Emoţia a fost atât de puternică, încât vorbele nu o pot descrie.”

Elena şi Ion Marchidan – Şi-au redescoperit iubirea la „Frumuseţe pe muchie de cuţit”

Pentru cei doi soţi „Frumuseţe pe muchie de cuţit” a însemnat redescoperirea iubirii care i-a legat acum mulţi ani. Elena Marchidan a suferit o transformare spectaculoasă, care i-a întrecut chiar şi propriile aşteptări. A sosit în emisiune cu foarte multe complexe, de care însă a scăpat cu ajutorul medicilor specialişti si al stiliştilor. Cel mai mare defect al său era dantura: după şase sarcini, femeia în vârstă de 40 de ani nu mai avea nici un dinte sănătos. Acum, după vizitele la stomatolog, Elena afişează un zâmbet demn de Hollywood. Pe lângă dantura extrem de afectată, Elena era nemulţumită şi de nasul său, de surplusul de kilograme şi de sânii lăsaţi, complexe de care a scăpat prin rinoplastie, liposucţie şi ridicarea sânilor. După recuperare, femeia a făcut cunoştinţă cu stiliştii emisiunii, care i-au arătat ce minuni pot face un machiaj profesionist, o tunsoare îngrijită sau o rochie extrem de feminină. Iar la întâlnirea cu familia, Elena a tăiat respiraţia tuturor: acum este o femeie extrem de atrăgătoare, plină de încredere, care nu se teme să zâmbească sau să îşi îmbrăţişeze soţul. Acesta, Ion Marchidan, a suferit şi el mici schimbări în ceea ce priveşte dantura şi tenul, iar la întâlnirea cu soţia sa, emoţionat, a îngenuncheat în faţa ei. Cei doi mărturisesc că se bucură că emisiunea le-a oferit şansa de a redescoperi iubirea.

Carmen Scarlat – a scăpat de ochelari la „Frumuseţe pe muchie de cuţit”

Pentru Carmen Scarlat, femeia care nu vedea viaţa în roz din spatele ochelarilor cu dioptrii foarte mari, de -8, „Frumuseţe pe muchie de cuţit” a însemnat şansa de a-şi repara vederea. La întâlnirea cu familia sa Carmen a venit fără ochelari de vedere şi, pentru prima dată, şi-a putut privi în ochi soţul şi fiica cu multă bucurie. Şi complexul femeii legat de sâni a fost înlăturat, iar acum Carmen se simte feminină şi atrăgătoare. După săptămâni bune în care a stat departe de familie şi a trecut prin intervenţii în zona buzelor, a sânilor, a urechilor, dar şi a ochilor, Carmen a reuşit să lase în urmă femeia complexată şi interiorizată care nu se putea nici măcar privi în oglindă.

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. ma numesc stangu ilona si am 38 de ani as dori sa ma inscriu si eu la frmusete pe muche de cutit adica la emisiunea lui victor slav as dori sa fiu si eu aleasa la frumusete pe mche de cutit as dori sa imi refac si eu in primu rand nasu,dantura,sani,,fata si restul celalnte am sapte copiii si cate odata imi este rusine sa ies si pe strada sa ma duc la magazin cum ies pe strada sa ma duc la magazin toata lumea rade de mine cand ma vede pe strada cate odata de reusine imi mai trimit fetele la magazin de marea rusine daca ma alegeti si pe mine ma puteti contacta la acest nr de telefon 0762352141 sau ma mai puteti contacta la aceasta adresa de email vladut.alin40 va doresc o zi buna incontinuare.