Acasă Actualitate Printul Paul isi prezinta masinile la Pro Motor

Printul Paul isi prezinta masinile la Pro Motor

91
0
DISTRIBUIȚI

Printul Paul paraseste resedinta regala si vine sambata, 11 iunie, la ora 12, la Pro Motor. Pro Motor a patruns in garajul Altetei Sale, care nu gazduieste nicidecum masini de epoca.

Printul Paul la Pro MotorPrincipele ii declara Roxanei Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii Pro Motor, ca nu se ataseaza de autombile. Singurele sale valori sunt colectiile de carti si de tablouri, din secolele XVI si XVII. Daca in ceea ce priveste arta, Printul tine la traditie, in cazul masinilor descoperim in garajul sau inventii ale secolului XX. Langa bolidul Audi Q7, sta piesa de rezistenta, un Bentley Amage. Inaltimea sa declara despre primul autoturism ca „este o masina normala, adaptata strazilor din Romania”, pe care o foloseste zi de zi. Bentley-ul in schimb este pentru protocol si weekend-uri. Desi are sofer in permanenta, Printul prefera sa conduca el in zilele in care o invita pe frumoasa lui sotie, Printesa Lia la o cina romantica.

Altetea sa face la Pro Motor o scurta istorie a masinilor pe care le-a condus in timp. La varsta de 19 ani si-a cumparat primul autoturism, un Mini Cooper. A continuat cu doua masini la fel de populare, un BMW seria 3 si unul seria 5, iar mai apoi a stat la volanul unui Alfa Romeo. A urmat un Bentley S2, pe care recunoaste ca si l-a cumparat din pasiunea „imprumutata” de la unchiul sau, Principele Nicolae, care a castigat in anii 1930 mai multe raliuri la volanul unui model cabrio.

Sambata, la Pro Motor, Printul Paul vorbeste despre pasiunea sa pentru masinile sale super moderne.

DISTRIBUIȚI