Acasă Actualitate Primul duel al sezonului la Dansez pentru tine

Primul duel al sezonului la Dansez pentru tine

112
0
DISTRIBUIȚI

Vineri seara, la Pro Tv, primul duel al noului sezon va aduce si prima eliminare din competitia visurilor. Activistul ecologist de la Asociatia MaiMultVerde, Dragos Bucurenci si Elena Geru sau Doru Todorut, jumatatea trupei DeepCentral si Emanuela Oprisan sunt la un pas de a-si dansa ultima sansa in ringul de la “Dansez pentru tine”. Telespectatorii Pro Tv sunt singurii care pot decide soarta visurilor celor doua perechi aflate la duel votand perechea pe care si-o doresc mai departe in concurs prin sms la 1276 cu textul “Dragos” sau “Doru” sau telefonic atat din tara, cat si din strainatate la 0900760602 pentru Dragos si Elena si 0900760600 pentru Doru si Ema. Duelistii vor avea de trecut un duel dificil pentru care s-au pregatit peste ore pe zi saptamana aceasta. Dragos si Doru alaturi de partenerele lor vor avea de dansat cele doua stiluri care i-au condamnat la duel, quickstep si stomp, dar si unul dintre dansurile noii editii, salsa sau dansul-ritual.

Catalin Botezatu, Catalin Morosanu, Anamaria Ferentz, Diana Dumitrescu, Iuliana Luciu si Andreea Spataru se vor lupta pentru a cuceri juriul in pasi energici si dificili de salsa, dar si in coregrafii elaborate pentru un alt stil nou introdus in competitie, dansul-ritual. Fie ca vor face ritualul ceaiului in platoul emisiunii, fie ca vor prezenta fascinantul dans haka, perechile concurente vor aduce din nou spectacolul total in direct, in ringul visurilor.

Platoul emisiunii va fi inundat de frumusete si de iubire vineri seara,  pentru ca in ring vor reveni pentru un dans special menit sa ajute un caz dificil din afara concursului doi indragostiti care au fost pe rand concurenti in sezoanele trecute ale emsiunii “Dansez pentru tine”. Laura Cosoi si Smiley vor dansa in scop caritabil un tango pe una dintre piesele cantaretului si vor reaminti telespectatorilor cat de importante sunt intr-o coregrafie sentimentele care-i leaga pe dansatori.

Stefan Banica pregateste un moment artistic special in editia de vineri alaturi de Madalina Manole, iar Edi Stancu alaturi de baletul emisiunii promit momente coregrafice inedite in noua componenta.

DISTRIBUIȚI