Acasă Actualitate Primele scene de dragoste intre Adela Popescu si Mihai Petre

Primele scene de dragoste intre Adela Popescu si Mihai Petre

110
0
DISTRIBUIȚI

Intr-o epoca in care regulile de conduita sunt foarte stricte, Aniela (Adela Popescu) si Radu (Mihai Petre) trec peste aceste rigori impuse de societate, isi asculta inima si traiesc prima lor noapte de dragoste, in episodul de joi, 11 februarie, al serialului “Aniela” difuzat ACASA, de la ora 20.30.

Reintalnirea neprevazuta dintre Aniela (Adela Popescu) si Radu (Mihai Petre) face ca sentimentele de iubire sa devina mai puternice decat rigorile impuse de societate.

mihai petre adela popescuIntr-un cadru romantic, la lumina lumanarilor, Aniela si Radu traiesc magia primei nopti de dragoste: “Pentru Radu e o perioada foarte  dificila, afla lucruri care nu-i plac, e o perioada  foarte grea din punct de vedere emotional, dar dragostea pentru Aniela este mai importanta. Iubirea invinge, dar problemele continua” declara Mihai Petre, actorul care ii da viata personajului Radu Vulturesco.

Adela Popescu, interpreta Anielei Elefterios povesteste: “Momentul primei secvente de dragoste a coincis cu prima revedere dintre cei doi, dupa mult timp. Se presupunea ca ea era plecata la Paris. Aniela este complet uimita ca, desi ii spune lui Radu ce s-a intamplat, el este dispus sa treaca peste tot”.

DISTRIBUIȚI