Acasă Actualitate Prima logodna la Nora pentru mama

Prima logodna la Nora pentru mama

256
2
DISTRIBUIȚI

Dupa patru luni in care s-au cunoscut, s-au tatonat, s-au format cupluri, s-au destramat prietenii si aliante, iata ca la „Nora pentru mama” a venit timpul pentru prima logodna. Concurentii Valentin si Diana au hotarat sa-si uneasca destinele.

Valentin a cerut-o in casatorie pe Diana vineri la seara eliminarilor. Diana a acceptat inelul si cererea lui Valentin cu lacrimi in ochi declarandu-se fericita de acest eveniment neasteptat care ar putea reprezenta pentru ei inceputul unei alte vieti. Fericirea lor nu a durat insa foarte mult fiindca invidiile au inceput deja sa apara in casa si din ce in ce mai multi concurenti sunt impotriva cuplului, declarand ca nu cred in dragostea lor. Apropierea dintre Diana si Valentin a fost treptata, iar cand acestia au recunoscut in sfarsit ca formeaza un cuplu, legatura dintre ei a fost blamata de cativa din casa, cu atat mai mult cu cat Diana era una dintre prietenele Lilianei (o fosta concurenta ce formase cuplu cu Valentin)

“A fost un eveniment fericit aici in casa Nora pentru mama o data cu prima logodna a sezonului. Bineinteles ca ne asteptam la mai multe in viitor, avand in vedere ca de patru sezoane la „Nora pentru mama” am avut de toate: nenumarate logodne, nunti, un botez si, din pacate, chiar si o inmormantare. La noi e ca in viata” declara Gabriela Cristea, gazda emisiunii „Nora pentru mama”.

DISTRIBUIȚI