Acasă Actualitate Premiera: “Happy”, noul videoclip Leona Lewis

Premiera: “Happy”, noul videoclip Leona Lewis

251
0
DISTRIBUIȚI

La o saptamana dupa senzationala interpretare pe care Leona Lewis a avut-o la gala MTV Europe Music Awards, vineri, 13 noiembrie, la ora 12.00, MTV difuzeaza in premiera si exclusivitate noul videoclip al artistei britanice – “Happy”!

Piesa este primul single de pe “Echo”, cel de-al doilea album al Leonei, care urmeaza sa fie lansat pe 16 noiembrie. La fel ca si in cazul melodiei  “Bleeding Love”, pentru “Happy”, britanica a facut echipa cu producatorul si frontmanul One Republic, Ryan Tedder, care se afla si in spatele succesului unor hit-uri precum “Halo” – Beyonce sau “Battlefield” – Jordin Sparks.

In ceea ce priveste videoclipul lui “Happy”, acesta poarta amprenta regizorului Jake Nava, cel care numai anul acesta a primit doua premii importante, ambele pentru clipul “Single Ladies (Put A Ring On It)” al lui Beyonce: Best Video – atat la MTV Video Music Awards, cat si la MTV Europe Music Awards.

“Echo” ii urmeaza lui “Spirit”, albumul care a devenit, pe rand, cel mai bine vandut disc din Marea Britanie in 2007 si din SUA – in 2008.

DISTRIBUIȚI