Acasă Actualitate Politrucii de la CNA ne harţuiesc !

Politrucii de la CNA ne harţuiesc !

115
1
DISTRIBUIȚI

Prezentatorul emisiunii „Acces direct”, Madalin Ionescu, manifesta impotriva cenzurii.

„Amenzi absurde, cu sume nejustificat de mari, pedepse date sub influenţa oamenilor politici sau posibilele presiuni ale concurenţei… Aceste personaje, care, în cea mai mare parte, au legatură cu televiziunea, doar in sensul că au un televizor in sufragerie, au mers prea departe!

Acuzăm grava încălcare a cadrului libertaţii de expresie! Cenzura a fost reinventată în România.

Deciziile din ce în ce mai abuzive ale CNA, ne dau senzaţia că  ne-am mutat în Coreea de Nord. Acces Direct este show-ul zilnic numărul unu. Informăm, dezbatem, suntem alături de telespectatorii care ne cer ajutor.  Asta vă deranjează, stimaţi membri ai Consiliului?  Suntem hotărâţi să contactăm forurile internaţionale de resort!

Munca de om de televiziune a devenit, aproape imposibilă in Romania!  Brigazii de umor funebru, CNA,  îi oferim drept recompensă pentru amatorism şi foame de bani, un fond suplimentar la Cutia Naţională A Milei … Luaţi tovarăşi de aici!…”

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. CNA procedeaza foarte corect impotriva emisiunilor vulgare,care atenteaza la respectarea vietii private,a orientarii religioase,politice,culturale a oricarei persoane.Oamenii de televiziune fiind sau numindu-se formatori de opinie nu pot promova incultura,incitatia la ura,violenta cum se intampla in mai toate emisiunile antenelor.Asa ca Madalin Ionescu nu te mai crede asa un om mare de televiziune,te-am urmarit si cand erai la National tv unde realizai de cele mai multe ori emisiuni de joasa speta,doar pentru a avea ceva audienta din randul unora care doreau sa cunoasca anturajul lui Ceausescu,amantele lui Nicu Ceausescu,de ce ploua asa mult cateodata in Romania,parca in alte colturi ale lumii n-ar fi la fel.In concluzie nu ai chiar calitatea aia de om de televiziune profesionist,esti un oprtunist de cariera ca toti cei de la antene.