Acasă Actualitate Placebo, interviu in exclusivitate pentru MTV!

Placebo, interviu in exclusivitate pentru MTV!

165
0
DISTRIBUIȚI

Sositi pentru a doua oara in Romania, baietii de la Placebo au sustinut aseara un concert incendiar la Romexpo in fata a mai bine de 6000 de fani care s-au bucurat la fiecare piesa! Chiar inainte de a urca pe scena, MTV le-a luat un interviu in exclusivitate lui Brian Molko si Stefan Olsdal, ce va fi difuzat la MTV News astazi, de la ora 20.00, si maine pe parcursul intregii zile. Materialul integral va putea fi urmarit si pe www.mtv.ro!

Astfel, MTV a aflat pentru fanii Placebo cate ceva despre cat de colorat este noul lor album, “Battle for the Sun”, fata de cel de dinainte, dar si despre etichetele si prejudecatile cu care se confrunta membrii Placebo datorita look-ului abordat si cat de bine joaca Stefan rugby. Mai mult, baietii l-au descris pe noul tobosar al trupei, blondul californian Steven Forrest, ca fiind o unda de energie specifica celor 22 de ani ai sai.

La 3 ani dupa primul concert sustinut in Romania, Placebo si-a respectat promisiunea facuta atunci fanilor si au revenit cu un nou concert pe 21 iunie, sustinut de MTV si ProFM Alternative, show presarat atat cu melodii de pe noul album, printre care si “Battle for The Sun”, cat si piese mai vechi ale trupei, printre care “Meds”, “Special Needs”, “The Bitter End”, “Every You and Every Me”, “Infra-red”, “Follow The Cops Back Home”, “Songs To Say Goodbye” si “Taste In Men”, cel de-al doilea bis si ultimul din concertul de la Bucuresti.

DISTRIBUIȚI