Acasă Actualitate Marina Dina a defilat pictata pe sani si cu un sarpe in...

Marina Dina a defilat pictata pe sani si cu un sarpe in jurul gatului

168
1
DISTRIBUIȚI

Clubul Vanity din Regie a organizeazat o mega-petrecere cu ocazia deschiderii oficiale a terasei de vara.

Seara a fost deschisa de Show-ul Flower Power, senzational show de make-up&hair by Adrian Pescariu, dar in acelasi timp o prezentare incendiara de costume de baie (by Mihaela Drafta), printre manechinele care au defilat pe podium numarandu-se Gina Maican (Goluri si Goale-Sport.ro), Roxana Ilie, Alexandra Enachescu, Andreea Podarascu (iubita lui Lazarus), Lorette si o vedeta Penthouse. In premiera, a putut fi admirata Marina Dina, pictata pe sani cu strasuri, asistenta emisiunii Rai da Buni defiland la final cu sarpele Ka al domnisoarei Plesa pe umeri.
Invitat special la acest eveniment a fost DJ Morris, interpretul celui mai in voga hit al verii, ”Desire”, cel care a mixat si a fost responsabil cu atmosfera pana la primele ore ale diminetii, iar o alta surpriza a fost un fachir care a „pus pe jar” la propriu audienta.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Nimeni nu-si da seama ca baiatu asta care se da make-up artist si hair stylist e un neica nimeni ? Ca toate machiajele lui sunt slabe si deloc originale (copiaza in mare parte ce face Mirela Vescan pentru Botezatu la machiajul fetei dar de o calitat net inferioara) ? Pe corp arunca 3 culori si 2 pietre si asta doar ca publicul idiot sa mai poata vedea 2-3 perechi de sani goi. Se mai lauda si ca face haine daca o floare pusa pe bikini unei dudui se poate numi tinuta…