Acasă Actualitate Peste cateva zile se termina filmarile la “Aniela”

Peste cateva zile se termina filmarile la “Aniela”

176
0
DISTRIBUIȚI

“Aniela”, primul serial romanesc de epoca ce spune o poveste de  dragoste interzisa de la 1900 dintre o tanara fara dota, Aniela Elefterios si un ofiter de cariera, Radu Vulturesco, se apropie de final. Vineri, 9 aprilie, pe platourile de filmare din Buftea se va auzi pentru ultima data: ”Actiune” la acest proiect.

Calatoria intr-o lume cu parfum de belle époque a inceput intr-o zi torida de vara, in luna august si a tinut 9 luni. In cele 170 de zile de filmare actorii si intreaga echipa au petrecut mai bine de 2000 de ore pe platourile special construite pentru acest proiect. S-au filmat peste 5500 de secvente cu o echipa formata din peste 70 de actori si cateva sute de figuranti. “Aniela” a insemnat pentru toti actorii implicati in proiect locul unde si-au gasit o a doua familie.

Pentru Adela Popescu cea de-a sasea colaborare cu echipa din Buftea a fost extraordinara: “In cateva luni am invatat sa dansez, sa calaresc, am trait prin prisma acestui proiect intr-o lume pe care doar mi-o imaginam. Sa dau viata Anielei Elefterios a fost un vis devenit realitate, iar pentru mine, Adela, cele 9 luni de filmare au reprezentat o perioada din viata cu bucurii, prieteni vechi si noi, experiente noi si mai ales increderea ca sunt pregatita sa fac fata oricarei provocari profesionale si nu numai”.

Proiectul “Aniela” a fost o provocare si pentru Mihai Petre, aflat pentru prima data in postura de protagonist al unei productii difuzata ACASA: “A fost frumos, au fost si momente bune si unele cu multe emotii, am trait de toate. Fiecare zi de filmare a insemnat, pe langa responsabilitati si relaxare pentru ca alaturi de colegi precum Razvan Fodor sau Pavel Bartos, am trait unele dintre cele mai amuzante momente ale vietii mele. Am ras, ne-am simtit ca o mare familie si am incercat sa nu dezamagesc pe nimeni. Imi pare rau ca filmarile la “Aniela” se termina, imi vor lipsi eleganta si bunul gust de la 1900, imi va lipsi costumul de ofiter, pauza de cafea dar si discutiile cu prietenii mei de la filmare”, spune Mihai Petre.

DISTRIBUIȚI