Acasă Actualitate Peste 1000 de persoane au venit la preselectiile “Dansez pentru tine”

Peste 1000 de persoane au venit la preselectiile “Dansez pentru tine”

355
0
DISTRIBUIȚI

Peste 1000 de persoane s-au prezentat vineri si sambata, la Teatrul Nottara din Bucuresti, la preselectia “Dansez pentru tine” cu speranta ca vor ajunge sa concurenze in noul sezon din toamna al emisiunii de la Pro Tv. Putini au fost cei care nu au plans cand si-au spus in fata juriului povestea de viata si visul pentru care si-ar dori sa intre in ringul emotiilor.

Coplesiti de probleme si de emotii, pretendentii la statutul de concurent “Dansez pentru tine” au primit vorbe de incurajare din partea juriului, dar si din partea salii de teatru care era plina pana la refuz cu sustinatori si alti visatori. Iulia Vantur, co-prezentatoarea emisiunii, Edi Stancu, coordonatorul baletului, coregrafii Lilian Caraus, Victoria Bucun si Furnica, precum si fost concurenti precum Magda, Antonio, Grigore, Elena Geru, Andrei Stefan sau Oana Dedeu i-au ascultat pe cei prezenti la preselectie, i-au incurajat si le-au dat sperante ca viata lor s-ar putea schimba in bine. La proba de dans, concurentii au avut de dansat stiluri diverse precum Bollywood, salsa, dans tiganesc, Michael Jackson, rock’n’roll, disco care i-au pus la grea incercare.

Cei mai multi dintre cei prezenti isi doresc sa intre in competitia “Dansez pentru tine” pentru a-si cumpara o locuinta sau pentru a face rost de bani pentru tratamente medicale, insa au venit si visatori care isi doresc sa fie ajutati sa-si continuie studiile, sa aiba un trai decent, sa le asigure copiilor un viitor mai bun, sa infiinteze centre de dans pentru copii cu dizabilitati.

In urma preselectiilor, doar opt persoane vor ajunge sa concurenze alaturi de opt vedete pentru implinirea visului lor in editia din toamna a emisiunii “Dansez pentru tine”, de la Pro Tv.

DISTRIBUIȚI