Acasă Actualitate Pescariu vrea 10000 de euro de la cel care i-a rupt nasul

Pescariu vrea 10000 de euro de la cel care i-a rupt nasul

146
1
DISTRIBUIȚI

Make-up artistul Adrian Pescariu s-a ales cu un machiaj deloc de invidiat! A luat o bataie de poveste si a ajuns la spital cu nasul rupt. Nu cauta razbunare, dar vrea 10.000 de euro de la faptas, adica echivalentul a cinci prezentari de moda in valoare de 2000 de euro fiecare.

Pescariu a povestit la „PoveStiri de Noapte”, istoria unei batalii foarte palpitante:  „Am piramida nazala nu fracturata, ci rupta definitiv. Am varsat foarte, foarte mult sange. Starea in care ma aflu este una foarte proasta si voi necesita destule zile de internare”, s-a plans Pescariu.

In spatele pumnului se afla o lunga poveste. Make-up artistul a fost acuzat de un prieten ca a vrut sa-i sufle prietena si sa i-o prezinte unui miliardar. A urmat o cearta si o coliziune cutremuratoare intre fata lui Pescariu si pumnul prietenului.  De teama sau, cine stie, din bun simt, singura reactie a victimei a fost…”Mi-ai spart nasul!”.

Intre timp, lucrurile au mers mai departe. Adrian Pescariu – care are nevoie de o interventie chirurgicala – sustine ca se va adresa unui avocat si va cere despagubiri. Pierde cinci prezentari a cate 2000 de euro fiecare, din cauza incidentului.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. « Castiguri Pe Internet. Salariu atractiv. Cautam urgent oameni interesati sa lucreze la domiciliu. Asiguram prin contract plata salariului. Rugam seriozitate maxima !Detalii numai la email :mirajulnaturii@gmail.com
    Valabil in toata tara
    NU trebuie sa vinzi si nu trebuie sa investesti bani ! Aplici doar un sistem gratuit si foarte elegant de lucru numai pe Internet (marketing,publicitate) si castigi bani ! «