Acasă Actualitate Pe 10 iulie se încheie încă un sezon „Happy Hour” la...

Pe 10 iulie se încheie încă un sezon „Happy Hour” la Pro Tv

129
0
DISTRIBUIȚI

„Multă muzică, dans, bunădispoziţie, toate în cunoscutul stil happy!” Aşa promite Cătălin Măruţă că se va încheia încă un sezon de „Happy Hour” la Pro Tv. Pe 10 iulie, show-ul de televiziune cel mai happy îşi închide porţile până la un nou sezon şi întreaga echipă se pregăteşte de vacanţă. Nu înainte însă de a le oferi telespectatorilor Pro Tv o săptămână plină de invitaţi speciali, cu momente hazlii şi muzică live cît cuprinde.

Astfel, în ediţia de joi, 9 iulie, „Happy Hour” se pregăteşte de dans şi muzică cu primarul de la malul mării, Radu Mazăre, care vine la Pro Tv însoţit de fiul său şi un grup de … brazilience focoase! Cât despre ediţia care încheie acest sezon, pe 10 iulie, Cătălin Măruţă face o singură dezvăluire: „Deocamdată pot să vă spun că în ultima ediţie îi veţi vedea pe cei de la Holograf… mai multe nu vreau să dezvălui!”

maruta, happy hourDin retrospectiva sezonului „Happy Hour” care tocmai se încheie nu pot lipsi ediţiile cu invitaţi de marcă, actori din generaţia de aur pe care publicul îi aşteaptă de fiecare dată cu drag, printre care maestrul Dinică, Ion Besoiu, Nelu Ploieşteanu sau Mitică Rucăreanu, care au reeditat în direct atmosfera de la „Şarpele Roşu”, întâlnirile cu maestrul Nicolae Botgros, momentele amuzante din „Grădina lui Măruţă”, dezvăluirile şocante despre viaţa vedetelor făcute de Carmen Harra, dar şi întâlnirea cu povestea impresionantă a celebrelor siameze ale anilor ’80, Lina şi Gherghina. De fapt, Cătălin Măruţă mărturiseşte că aceasta din urmă a fost şi cea mai emoţionantă întâlnire din acest sezon: „Mama celor două siameze, Lina şi Gherghina, a venit la „Happy Hour” să povestească tot ce a pătimit ea pentru a-şi salva copilele. Pe vremea lui Ceauşescu – se întîmpla în 1986 – naşterea siamezelor a fost privită cu scepticism. Ei bine, femeia asta a reuşit să ajungă în Elveţia, să înveţe singură limba franceză, pentru a se putea înţelege cu personalul medical, fetele au fost operate şi astăzi sunt nişte oameni normali, care la rândul lor au copii. Dragostea mamei, abnegaţia ei, perseverenţa şi încrederea că poate rezolva o situaţie ce părea, la vremea aceea, imposibil de rezolvat – toate astea mi s-au părut demne de o adevarată eroină. Doamna ne-a impresionat pe toţi până la lacrimi”, îşi aminteşte Măruţă.

Cât despre vacanţa care bate la uşă, prezentatorul „Happy Hour” spune că, împreună cu Andra şi un grup de prieteni, va merge în Spania. Chiar dacă cei doi şi-au petrecut anul trecut luna de miere tot în această ţară, în Tenerife, anul acesta au hotărât să revină, mai ales că s-au simţit extraordinar de bine. Aşa că în vara aceasta, înarmaţi cu poftă de vacanţă, Andra şi Cătălin Măruţă şi-au propus să ajungă în Barcelona, Marbella şi Tenerife.

DISTRIBUIȚI