Acasă Actualitate Paula Seling si Ovi in turneu pentru promovarea piesei de la Eurovision

Paula Seling si Ovi in turneu pentru promovarea piesei de la Eurovision

202
0
DISTRIBUIȚI

Paula Seling, artista care se afla în finala selectiei nationale Eurovision cu doua piese, a început un turneu de promovare a piesei ‘Playing with fire’.

Primul concert al Paulei Seling împreuna cu Ovi(diu) Cernauteanu a avut loc sâmbata, 20 februarie, în Gyuri’s Pub si va continua astfel: 24 februarie – Atrium Cafe Sibiu, 25 februarie – Club 30 – Timisoara, 26 februarie – Luis Cafe Oradea, 27 februarie – Diesel Club Cluj, 28 februarie – Jazz & Blues Târgu Mures, 1 martie – Bulevard Cafe & Club Bistrita, dupa care se intra în linia dreapta a repetitiilor finale pentru Eurovision.

Clasamentele concurentilor la Eurovision 2010, întocmite pe baza voturilor primite pe Internet, indica ca favorita piesa ‘Playing with fire’, compusa de Ovi(diu) Cernauteanu si interpretata de Paula Seling & Ovi.

Cu mai putin de doua saptamâni înainte de selectia nationala pentru Eurovision, cântecul ocupa locul întâi pe site-uri cu target-uri foarte diferite.

Dupa ce radiourile scandinave au introdus piesa în play-list-urile lor, ‘Playing with fire’ a intrat si în atentia televiziunilor norvegiene. Compozitorul piesei – Ovi – a acordat recent un interviu consistent unui important post de televiziune – TV Vest – ilustrat cu secvente din piesa, iar televiziunea nationala din tara gazda a editiei din acest an mentioneaza deja duetul româno-norvegian ca fiind printre favoritii la finala mare care va avea loc la Oslo pe 29 mai, informeaza Agerpres.

DISTRIBUIȚI