Acasă Actualitate Paula Chirilă este o mămică fericită în Divertis

Paula Chirilă este o mămică fericită în Divertis

177
0
DISTRIBUIȚI

Pentru actriţa Paula Chrilă, sezonul rece care bate la uşă se anunţă unul foarte plin: din această toamnă, Paula se alătură grupului Divertis în noul show de la Pro Tv, iar în iarnă va primi cel mai dorit cadou, primul ei bebeluş.

”Sunt nerăbdătoare să aflu ce mi-au pregătit colegii pentru acest show. Sunt sigură că vom reuşi împreună să-i convingem pe telespectatori să ne urmărească cu aceeaşi plăcere ca şi până acum”, crede Paula, care îşi va face de cap cu umorul în prima oră de program Divertis, alături de Silviu Petcu, Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Greţcu, Cătălin Mireuţă şi Doru Pîrcălabu. Chiar dacă nu a dezvăluit încă în pielea cărui personaj va intra în show-ul de la Pro Tv, Paula mărturiseşte că este nerăbdătoare să începă filmările alături de colegii săi, mai ales că fiecare întâlnire cu ei se ”lasă” cu o porţie zdravănă de râs: ”Mai sunt câteva zile şi începem repetiţiile, iar apoi filmarile. E un nou început pentru noi toţi, iar aşteptările sunt mari, însă asta nu face decât să ne ambiţioneze, să ne stimuleze. Nu cred că există întâlnire cu colegii mei în care să nu râd în hohote la replicile amuzante ale unuia dintre ei. De aceea aştept fiecare repetiţie sau filmare cu mare nerăbdare.”

divertis

Şi în viaţa de familie, Paula se bucură de schimbări pentru că, după cum ea însăşi povesteşte, în aceasta iarnă va avea parte de cel mai preţios cadou: un bebeluş. Actriţa din grupul Divertis este însărcinată şi spune că pentru ea şi soţul ei venirea pe lume a primului lor copil este cea mai mare bucurie: ”În decembrie, undeva în preajma Crăciunului, vom primi cel mai frumos, mai aşteptat şi mai preţios dar din lume: copilul nostru! Toate gândurile noastre se îndreaptă acum spre bebeluşul care va veni şi tot ce ne dorim este să pot naşte fără probleme, iar copilaşul să fie sănătos”, a încheiat Paula.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI