Acasă Actualitate Paula Chirilă este mămică

Paula Chirilă este mămică

92
0
DISTRIBUIȚI

Week-endul care tocmai a trecut i-a adus Paulei Chirilă cel mai frumos cadou: actriţa din ”Divertis –Land of Jokes” de la Pro Tv a devenit mămică! Paula a adus-o pe lume sâmbătă, 19 decembrie, la Cluj, pe micuţa Carla Sofia, printr-o operaţie de cezariană.

”Am fost extrem de fericită când am văzut-o pentru prima oară, imediat ce a venit pe lume. Are 3,900 kilograme, 56 de centimetri şi a primit din partea medicilor nota 10”, povesteşte fericita mămică. ”Era atât de simpatică şi grăsuţă şi cuminte, că mi-au dat lacrimile de bucurie”, a mai spus Paula. La rândul lui, proaspătul tătic a aşteptat cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil: ”Marius a fost alături de mine în toată această perioadă, în timpul operaţiei a aşteptat cuminte, după care ne-a putut vedea pe amândouă. Este foarte fericit şi el. E cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi amândoi de Crăciun”, povesteşte Paula.

Actriţa din Divertis a mai spus că se va întoarce în Bucureşti abia la începutul lunii februarie şi o va aduce aici şi pe micuţa Carla Sofia. ”Vom sta la Cluj cam încă o lună, după care ne mutăm înapoi în Bucureşti. Eu şi soţul meu vom reîncepe filmările pentru ”Divertis – Land of Jokes”, aşa că va veni aici cu noi şi mama mea, care ne va ajuta să ne creştem fetiţa”, a încheiat bucuroasă mămica Paula Chirilă.

DISTRIBUIȚI