Acasă Actualitate Pasionaţii de ski au acum cursă directă către pârtiile din Alpi

Pasionaţii de ski au acum cursă directă către pârtiile din Alpi

83
0
DISTRIBUIȚI

Bucureşti, 09 septembrie – Blue Air  introduce singura cursă directă pe ruta Bucureşti-Salzburg începând cu 12 decembrie 2009, cu preţuri de la 47 eur/ segment / taxe incluse. Daca alegi noua destinaţie Blue Air poti sa primeşti cadou transportul echipamentului de ski!

Destinaţia Salzburg va fi operată începand cu 12 decembrie 2009 cu o frecventă săptămânală, în ziua de sâmbătă. “Ne propunem să venim în permanenţă cu cele mai bune soluţii de vacanţă pentru pasagerii noştri.  Astfel, pe lângă city breaks, vacanţe romantice ori destinaţii de shopping, introducem acum în orarul Blue Air zborul Bucureşti-Salzburg”, afirmă Adrian Ionaşcu, Directorul General al Blue Air.

Peste 90 % din pasagerii care călătoresc pe această rută sunt pasionaţi de ski. Şi pentru că Blue Air ştie că profesioniştii profită de zăpadă şi pârtii doar cu echipamentul propriu, va asigura pentru fiecare pasager transportul gratuit al unui singur echipament sportiv, ambalat in husa speciala.

Tarifele practicate de Blue Air nu numai că sunt cele mai accesibile de pe piaţă, dar pasagerii pot ajunge şi într-un timp foarte scurt la cele mai frumoase pârtii ale Alpilor.
Regiunile de ski din apropierea Salzburg-ului sunt numeroase: Eben, Filzmoos, Flachau, Goldegg, Kleinarl / Flachauwinkl, Radstadt, St. Johann / Alpendorf, Wagrain, Zauchensee. Telecabine, telescaune şi teleschiuri sunt la dispoziţia turiştilor ce pot face ski pe pârtii cu toate gradele de dificultate, ce se întind pe distanţe de peste chiar 10 kilometri. Săniile trase de cai, vinul fiert din casele localnicilor şi multele restaurante şi baruri asigură seri de neuitat, alături de pârtiile nocturne, pârtiile de săniuş şi patinoarul de pe lacul din Goldegg.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI