Acasă Actualitate Party cu iubitele si nevestele fotbalistilor

Party cu iubitele si nevestele fotbalistilor

161
0
DISTRIBUIȚI

Joi, 23 aprilie, clubul Cuando organizeaza un eveniment-premiera in Romania. Foste si actuale iubite de fotbalisti vor sa demonstreze intr-o prezentare de moda semnata Roxana Butnaru ca sunt stapane pe calitatile lor.

Alaturi de nume cunoscute, care au participat deja la diverse evenimente de profil precum Alexandra Enachescu, iubita lui Cristi Pulhac, Ramona Gabor, prietena lui Cristi Daminuta, Denisa Nechifor, mama fetitei lui Adrian Cristea, Denisa Tanase, iubita lui Hristu Chiacu, Oana Ogararu, prietena lui Alex Tudose, Diana Predica, iubita lui Andrei Mărgăritescu, (wifes and girlfirend of football players) va avea parte de trei surprize de proportii.
Mireasa colectiei va fi Ana Maria Prodan! Presedinta clubului FC Buftea a acceptat aceasta provocare, facandu-si incalzirea pentru nunta cu Laurentiu Reghencampf, eveniment ce va avea loc la sfarsitul acestui an.

Apoi, in premiera absoluta, Maia Feldan, fosta iubita a lui Juan Toja, vrea sa lase deoparte toate scandalurile in care a fost implicata in ultima perioada si a decis sa isi ia in serios rolul unui manechin profesionist.

Cireasa de pe tort o constituie prezenta în cadrul evenimentului a Alinei Crisan, cea pentru care designera Roxana Butnaru a creat special o tinuta deosebita.

foto: FHM

DISTRIBUIȚI