Acasă Actualitate Partenera lui Johnny Depp in urmatorul film „Piratii din Caraibe” nu trebuie...

Partenera lui Johnny Depp in urmatorul film „Piratii din Caraibe” nu trebuie sa aiba silicoane

116
0
DISTRIBUIȚI

Partenera lui Johnny Depp în filmul „Piraţii din Caraibe 4” trebuie să aibă dimensiuni de fotomodel, vârsta cuprinsă între 18 şi 25 de ani şi să nu aibă implanturi în sâni, potrivit echipei de casting a peliculei care continuă cunoscuta franciză, informează mediafax, citand timesonline.co.uk.

Actriţelor nu li se va cere să îşi arate sânii, pentru a demonstra dacă au sau nu implanturi, deoarece acest lucru se poate observa în timpul scenelor de acţiune, când sânii falşi se mişcă „mai puţin natural”.

Kiera Knightley, care avea 18 ani când a jucat în filmele anterioare, a spus că ea nu a trebuit să facă faţă jenantului test deoarece, după cum a mărturisit, nu este „foarte dăruită de la natură” în acest domeniu. Dimpotrivă, Knightley a povestit că echipa de la machiaj petrecea 45 de minute, în fiecare zi, pentru a da volum decolteului său.

Filmările pentru „Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides” vor avea loc în Hawaii în această vară, iar studiourile Disney intenţionează să lanseze această peliculă pe 20 mai 2011.

DISTRIBUIȚI