Acasă Actualitate Parfumul lui Beyonce, oficial si in Romania

Parfumul lui Beyonce, oficial si in Romania

264
0
DISTRIBUIȚI

Dupa lansarea de la Union Square din New York din luna februarie, parfumul Heat a ajuns si in magazinele din Romania.

smileyLa lansarea din Bucuresti au participat, printre altii, Smiley, Geanina Corondan, make-up artistul Mirela Vescan si coregraful Edi Stancu, insotit de cateva fete din trupa sa de balet.

“Parfumul meu este o expresie unică a femeii puternice şi senzuale”, a spus Beyoncé. „Mirosul acestuia te ademeneşte şi te mistuieşte. În acelaşi timp, este elegant şi feminin, cu un aer de mister. Am creat acest parfum pentru femeile de pretutindeni, sigure pe ele şi care nu se tem să aibă dorinţe, dar mai ales să fie dorite.”

Spotul TV regizat de Jake Nava, descrie efectul vizual al transformării parfumului şi intensifică senzualitatea naturală a divei Beyoncé. Tot Jake Nava a regizat videoclipuri ale artistei, printre care se numără: “Single Ladies”, “If I Were a Boy” şi “Beautiful Liar.” “Single Ladies” a fost nominalizat la MTV Music Video Awards şi a câştigat in 2009 premiul la secţiunea “Cel mai bun videoclip al anului”.

Filmat de Michael Thompson, spotul publicitar dezvăluie o imagine uimitoare a divei Beyoncé, care radiază căldură. Pielea ei strălucitoare, rochia din mătase roşie – toate emană sexualitate în detaliu. Atât spotul TV, cât si printul transmit mesajul „Catch the fever”.


DISTRIBUIȚI