Acasă Actualitate Papi s-a lasat de fumat de la venirea pe lume a fetiţei...

Papi s-a lasat de fumat de la venirea pe lume a fetiţei lui, Ruxandra

163
0
DISTRIBUIȚI

Şi Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol şi-au schimbat foarte mult stilul de viaţă de când s-a născut fetiţa lor. In emisiunea Ce se întâmplă, doctore?, prezentată de Oana Cuzino, cei doi dezvăluie principiile lor de viaţă echilibrată. Spre exemplu, amândoi mânâncă mai sănătos de când o au pe micuţa Ruxandra, beau multă apă plată, nu pun mai deloc sare în mâncare, iar Papi chiar s-a lăsat de fumat.

Vedetele Acasa preferă să-şi prepare singuri delicii culinare şi aici fiecare are bucăţica lui: Papi este responsabil cu aprovizionarea, iar Ioana găteşte. Ei au un stil de viaţă asemănător, iar experţii americani în nutriţie spun că orice dietă are mai multe şanse de reuşită dacă membrii familiei se susţin reciproc, mănâncă light şi fac sport împreună.
În aceeaşi ediţie a emisiunii Ce se întâmplă, doctore? se trec în revistă câteva dintre beneficiile uleiurilor de toate felurile care se găsesc şi la noi. Spre exemplu, uleiul obţinut din susan, alune, struguri sau porumb a ajuns să facă serioasă concurenţă în bucătărie celui de floarea soarelui sau de măsline. Mai mult decât atât, aceste uleiuri speciale au efecte miraculoase în tratamentele corporale.

DISTRIBUIȚI