Acasă Actualitate Oreste vorbeste despre relaxare la „Buna ca viata”

Oreste vorbeste despre relaxare la „Buna ca viata”

272
0
DISTRIBUIȚI

Cand v-ati propus ultima oara sa va relaxati? Cu aceasta intrebare incepe emisiunea „Buna ca viata”, editia despre relaxare. Primul pas spre relaxare este sa nu faci nimic, lucru mult mai usor de zis decat de facut. Emisiunea prezinta metode de relaxare, de eliminare a stressului fizic si psihic si, prin acestea, de imbunatatire a starii de bine.

Oreste Teodorescu, prezentatorul emisiunii „Codul lui Oreste” de pe B1TV si invitatul lui Dragos Bucurenci, este pasionat de ezoterism si cautarea echilibrului interior. El i-a vorbit lui Dragos despre ceea ce il face sa fie atat de calm, despre proiectele si despre familia lui.

Materialele emisiunii prezina diferite metode de relaxare. Se incepe cu o vizita la SPA prin care poti „sa-ti cureti corpul de poluare si toxine si sa iti relaxezi sufletul”, apoi o sedinta de QiGong, practica meditativa chineza care se bazeaza pe controlul respiratiei, si, in final, acupunctura, metoda de relaxare, dar si de prevenire si tratare a bolilor.

In cadrul rubricii practice, Laura Belecciu ne sfatuieste sa ne relaxam si la birou printr-o sesiune de masaj. Cei ocupati si stressati pot apela la serviciile unui maseur profesionist care vine la birou pentru o sedinta de masaj relaxanta.

DISTRIBUIȚI