Acasă Actualitate Orasul Navodari se infrumuseteaza de Pasti

Orasul Navodari se infrumuseteaza de Pasti

179
0
DISTRIBUIȚI

Administratia locala din Navodari a demarat o ampla campanie de curatenie si infrumusetare a orasului prin reamenajarea spatiilor verzi din toate zonele.

In acest sens, se vor planta 20 000 de trandafiri, 2 500 de panselute, 100 de duzi, 200 de mesteceni si 50 de magnolia. Toate zonele verzi sunt curatate şi igienizate fiind integral regazonate (peste 10 000 de mp de gazon fiind folosit), copacii sunt toaletati şi varuiti, se refac marcajele rutiere, este reparat si inlocuit mobilierul urban.

Pentru prima data în orasul Navodari vor fi aduse ornamente urbane specifice sarbătorilor pascale. Astfel, bisericile vor fi impodobite cu perdele luminoase iar pe strazi vor fi amplasate ghirlande specifice acestui anotimp. Pe strazi se vor afla bannere cu urari traditionale de Pasti iar in zona centrala a orasului si in parcul „Ion Dobre” vor fi puse ornamente luminoase multicolore (iepurasi, oua, flori de sezon).

Primarul orasului Navodari, Nicolae Matei, va continua programele de refacere peisagistica a orasului astfel incat orasul sa nu mai fie cunoscut ca „oras-dormitor” al unor unitati industriale, ci ca „orasul florilor”.

DISTRIBUIȚI