Acasă Actualitate Ogica l-a amenintat pe Lazarus

Ogica l-a amenintat pe Lazarus

189
0
DISTRIBUIȚI

In editia de marti 19 mai a emisiunii „Lazarus Show”, vedeta Kanal D, Luis Lazarus a fost prins in mijlocul conflictului dintre Stelian Ogica si Pamela, invitatii editiei.

Invitati in platou sa-si povesteasca intamplarile nefericite, cei doi au izbucnit in momentul in care s-au vazut fata in fata.

Pamela, cunoscuta dansatoare exotica din Liban, a povestit in amanunt cum a fost agresata de Ogica. In urma cu cateva luni spune ea a fost agresata in studioul unei televiziuni. Ca urmare a loviturilor primite de la Ogica, Pamela şi-ar fi scos un certificat medico-legal şi ar fi depus o plângere la Secţia 1 de Poliţie. pe de alta parte, Ogica a negat cu desavarsire aceste acuzatii, declarand ca Pamela vrea doar sa isi faca un nume pe „spatele” lui. Neprimind prea bine acuzele directe ale Pamelei, Ogica si-a iesit din fire adresand fraze amenintatoare chiar lui Lazarus.

Una din candidatele postului de asistenta a lui Lazarus, Alina Radu – si ea invitata in emisiune, a povestit  cum a cazut in capcana unui individ care i-a cerut ajutorul pentru a se trata de o boala grava. Alina Radu a acceptat sa-l sprijine financiar, dar dupa un timp a constatat ca barbatul nu era pe moarte, asa cum ii spusese, si a intrerupt legatura cu el, moment in care acesta a inceput sa o agreseze dandu-i mesaje pe telefon si calculator.

Lazarus promite sa revina si cu alte informatii si cazuri interesante in editiile viitoare ale emisiunii.

Urmariti „Lazarus Show”, o emisiune care va prezinta cazuri fierbinti, incitante, incendiare, de luni pana joi, de la ora 22:00, numai la Kanal D.

DISTRIBUIȚI