Acasă Actualitate Oana Zavoranu si-a luat motanul la filmari

Oana Zavoranu si-a luat motanul la filmari

192
0
DISTRIBUIȚI

In editia de sambata, a emisiunii Pact cu diavolita, de la ora 22.30, la Kanal D, Oana Zavoranu isi prezinta in premiera, deja celebrul motan: Marty. Oana a declarat ca Marty este noul ei coprezentator, numindu-l in gluma regele Cioaba, datorita pandantivului de aur pe care motanul il porta cu mandrie la gat.

Celebra pentru dragostea pe care o poarta animalelor si, in mod deosebit motanului ei Marty, Oana Zavoranu a declarat: “Marty este copilul meu. Sufletul meu. Am stiut eu de ce nu l-am dus pana acum la nici o televiziune. Trebuia sa-l aduc in propria emisiune ca sa-l prezint lumii asa cum veau eu.” Motanul s-a simtit ca la el acasa pe platou, a dormit pe canapele, s-a plimbat printre intrumentele bandu-ului emisiunii, iar in final Oana l-a trimis acasa, avand grija ca acestuia sa nu-i lipseasca nimic.

Maine seara de la orele 22.30, la Kanal D, in emisiunea Pact cu diavolita nu ratati premierele saptamanii: intalnire de gradul zero intre Ana Lesko si Elena Hueanu, supranumita “blonda lui Elan”, Delia afla adevarul de la Simona despre infidelitatile lui Matteo, Oana Zavoranu vine cu motanul Marty, momente acrobatice, muzica de calitate si alte cateva surprize alte diavolitei pentru invitati si telespectatori!

Anna Lesko recunoaste in premiera ca are o relatie cu Elan Schwarzenberg

Anna Lesko vorbeste in premiera despre relatia pe care o are cu renumitul om de afaceri Elan Schwartzenberg in emisiunea Oanei Zavoranu, “Pact cu diavolita” de sambata, 23 mai, de la orele 22.30 la Kanal D.

Invitata in emisiunea “Pact cu diavolita”, Anna Lesko a fost pusa pentru prima oara fata in fata cu Elena Hueanu, cea despre care ziarele au specualt ca a avut o aventura de noapte cu Elan, fostul sot al Mihaelei Radulesu. Dorind sa clarifice misterul care planeaza asupra vietii lui Elan, Oana Zavoranu a aranjat o intalnire incognito intre cele doua presupuse rivale: Anna Lesko si Elena Hueanu. Acest lucru a determinat-o pe Anna sa recunoasca faptul ca Elan o curteaza “nu am nimic de clarificat cu Elena. Ma Asteptam la speculatii din partea presei. Ideea e ca suntem la inceput (n.r.: ea si Elan), stii cum e atunci cand un baiat curteaza o fata… este o perioada de tatonare”.  Iar Elena a dezmintit faptul ca ar fi avut o aventura cu partenereul Annei Lesko: “Eu nu ma consider rivala ei (n.r.: a Annei lesko). Eu nu vreau sa am nimic cu Elan. Suntem prieteni si am mers impreuna cu masina. Atat.”

Desi nu se astepta la aceasta surpriza, Anna a acceptat pana la urma sa vobeasca despre ea si Elan si a declarat in fata tuturor ca nu este suparata pe Elena, cele doua imbratisandu-se si pupandu-se in semn de impacare.

Urmariti declaratiile in premiera ale Annei Lesko si Elenei Hueanu, dar si momentul intalnirii celor doua, sambata 23 mai, de la orele22.30, la Kanal D, in emisiunea “Pact cu diavolita”.

DISTRIBUIȚI