Acasă Actualitate Oana Zavoranu, cosmarul reporterilor

Oana Zavoranu, cosmarul reporterilor

199
1
DISTRIBUIȚI

Dupa ce Oana a renuntat la Kanal D pentru a veni la OTV, aceasta a inceput sa le faca viata un cosmar reporterilor care urmeaza sa lucreze cu ea la „Oana Zavoranu Show.”

Doi dintre colaboratorii show-ului au renuntat sa mai continue alaturi de Oana, iar doi dintre ei au fost concediati de frumoasa diva. Reporterii concediati de Oana, au adus stiri absolut neinteresante pentru populatia care-i va urmari show-ul din 21 septembrie, la ora 17:00.

Echipa tehnica a OTV-ului este ingrozita, deoarece trebuie sa repete pana si intrarile  moderatoarei in platou de cate 10 ori, intrare Oanei in emisiune facandu-se pe muzica lui Michael Jackson care este preferatul acesteia.

Oana Zavoranu i-a cerut lui Dan Diaconescu 100 de locuri de parcare in curtea studioului OTV din Bulevardul Preciziei. Toate cele 100 de locuri vor fi inscrise pe numele divei.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. FĂ MATRACUCA DREAQ , TU NU TE UIŢI LA TINE FĂ PARAŞUTO CA TE AGITI CA O PASTILA EFERVESCENTA SI TE TOT CACI PE TINE CA TU NU IEI BANI LA EMISIUNI,STOARFA DRAQU,CE TE TOT CACI PE TINE DOBITOACA NAIBII NU TEAI MAI CERTAT CU NIMENI DE MULT SAU NU MAI AI AUDIENTA DACA NU ESTI INTRUN SCANDAL,SI ASA NU SE UITA NIMENI LA TINE SI LA OTV LU DIACONESCU DE CACAT ,MACAR EL FACE AUDIENTA DA EU MA INTREB PE TINE CU CAT TE PLATESTE SAI FACI DE CACAT TELEVIYIUNEA PENTRU CARE A MUNCIT ATAT???????????SI TU CE VREI SA SPUI CA TIGANU ALA DE BARBATATU NU IA BANI CA SE DUCA LA EMISIUNI,DACA ERA ASA IL AVEAI LA TINE IN EMISIUNE IN FIECARE ZI NU DE ALTA DA SA MARITI BUGETUL CASUTEI….