Acasă Actualitate Oana Zavoranu a semnat cu Kanal D

Oana Zavoranu a semnat cu Kanal D

189
0
DISTRIBUIȚI

Oana Zavoranu va avea din luna mai o emisiune de divertisment in fiecare sambata seara la Kanal D. Actrita a semnat pe 8 aprilie contractul in urma caruia a devenit cea mai noua vedeta a postului turcesc de televiziune.

Personalitate vulcanica si incomoda, Oana Zavoranu va prezenta la Kanal D o emisiune de doua ore care-i va pune in valoare calitatile si stilul personal.  Cunoscuta pentru firea sarcastica si pragmatica, Oana va realiza un show cu situatii inedite din viata, asa cum este aceasta, cu bune si cu rele. Povesti de viata incredibile,  vedete in ipostaze inedite, intrigi si discutii incomode, oameni obisnuiti sau VIP-uri supusi unor provocari sunt doar cateva dintre ingredientele unui show cum nu s-a mai facut.

“Provocarea venita de la Kanal D am acceptat-o cu bratele deschise caci mi-au oferit posibilitatea de a avea un show asa cum mi-am dorit, cu un format diferit de tot ceea ce s-a facut pana acum. Voi realiza o emisiune incomoda care sper ca va avea priza la public” declara noua vedeta Kanal D, Oana Zavoranu.

Intr-un decor glamour, acompaniata de un pian si un saxofon si sustinuta de interactiunea publicului Oana va sustine in fiecare sambata seara, de la 22.30 un spectacol in adevaratul sens al cuvantului. Structurata in doua parti distincte, emisiunea va aborda situatiile inedite ale vietii din perspectiva oamenilor obisnuiti dar si a vedetelor.  Persoane din showbiz vor fi invitate sa faca dezvaluiri publicului, fara cenzura, Oana bazandu-se pe puterea ei de convingere sa obtina declaratii in exclusivitate de la prieteni vechi sau vedete la inceput de drum.

Reprezentantii Kanal D au declarat ca Oana Zavoranu a fost cea mai potrivita alegere pentru a realiza proiectul pe care postul de televiziune il avea in plan: “ Am considerat ca slotul orar de sambata seara are un potential deosebit pentru un show incomod si provocator. Oana Zavoranu a fost cea mai fireasca alegere, fiind o fire vulcanica si avand resursele necesare de a crea un o emisiune care spune lucrurilor pe nume .”

Emisiunea moderata de Oana Zavoranu va debuta sambata, 9 mai de la ora 22.30.

foto: Acasatv.

DISTRIBUIȚI