Acasă Actualitate Oana Tache, cadouri pentru telespectatori din vacanta ei la Berlin!

Oana Tache, cadouri pentru telespectatori din vacanta ei la Berlin!

213
0
DISTRIBUIȚI

De curand, VJ-ita MTV Oana Tache si-a luat o scurta vacanta si a pornit cu entuziasm spre capitala Germaniei! Aflata pentru cateva zile la Berlin, Oana a testat modul in care se distreaza nemtii si a avut grija sa nu se intoarca cu “mana goala”. Fidela telespectatorilor MTV, VJ-ita a adus tricouri cu Tokio Hotel pe care le pune la bataie din 21 iunie pe mtv.ro pentru trei fani norocosi!

Impatimita a cluburilor, prezentatoarea topului “Dance Floor Chart” din fiecare vineri, de la ora 22.00, Oana a vizitat Berlinul si pe timp de zi, dar mai ales pe timp de noapte.

“Vacanta la Berlin mi-a fost facuta cadou de catre cea mai buna prietena care a pus la punct totul pana in cele mai mici detalii. Ea aproape ca “m-a rapit” de la emisiunile de la MTV si ProFM DANCE, iar eu m-am trezit direct in mijlocul superbului oras cu incarcatura istorica. Am incercat sa experimentam cat mult din viata berlineza. Am spus da fruhstuck-ului in fiecare dimineata, am inchiriat biciclete si ne-am plimbat in aer liber si soare pe la mai toate monumentele celebre. Ne-am delectat pe rand ba cu Zidul Berlinului, ba cu CheckPoint Charlie, am apreciat din plin concertul celei mai celebre trupe postpunk – Yeah Yeah Yeah’s dar am aruncat un ochi si asupra celebrelor fotografii semnate Annie Leibovitz si am aplaudat un concert live de jazz in Club White Trash. Noptile ni le-am petrecut in partea de vest a orasului, impresionate de culoarea culturii grafitti si de coafurile ciudate, punkiste, ale tinerilor. Evident ca nu ma puteam intoarce de peste granita fara “semne de buna purtare” sau cadouri pentru fanaticii Tokio Hotel, asa ca in afara de cele 3-4 zgarieturi “achizitionate” in urma ciocnirii cu o alta bicicleta si inca vreo 2 vanatai, am adus premii”, a declarat fericita Oana.

DISTRIBUIȚI