Acasă Actualitate Oana i-a dat teapa lui Pepe la prima intalnire

Oana i-a dat teapa lui Pepe la prima intalnire

180
0
DISTRIBUIȚI

Oana Zavoranu a povestit in numarul din martie al revistei Confidential ca i-a tras teapa lui Pepe la prima intalnire pentru ca i s-a stricat masina si nu a mai putut sa ajunga.

Pana la urma Oana l-a sunat, s-au vazut si au hotarat sa plece a doua zi la munte si, de atunci, au ramas impreuna. „Ne-am cuplat destul de repede, dar tocmai asta a fost frumos. De la inceput am starnit foarte multe invidii, oamenii la care nu ne asteptam au inceput sa comenteze ca eu nu sunt de ea si ea nu e de mine. Am vrut sa le demonstram ca noi suntem unul pentru altul. Ne e foarte bine impreuna si, de cinci ani de zile, nu ne-am certat, n-am stat despartiti vreodata” a povestit  Pepe pentru Confidential.

Pepe spune ca nu se plictiseste niciodata cu Oana,  ca e mereu inventiva si calda si foarte buna. Atunci cand vorbeste cu Pepe, Oana isi schimba vocea si se rasfata ca o adolescenta: „Mama, iubire, cat esti de fortos! Pisoi, tu esti Hercules!”, il alinta Oana la sedinta foto pentru Confidential. Oana e alt om cand vine vorba de sotul ei: “Cu el sunt iubitoare, el e sufletul meu. Dar cum sunt cu el, nu pot sa fiu cu altcineva.”

Ceea ce lipseste din caminul celor doi este un copil. Din pacate, Oana nu se grabeste chiar daca Pepe isi doreste de foarte mult timp sa devina tata.

DISTRIBUIȚI