Acasă Actualitate Oana Cuzino cauta secretul tinereţii

Oana Cuzino cauta secretul tinereţii

149
0
DISTRIBUIȚI

Energia şi frumuseţea nu cunosc limite de vârstă! Asta dovedesc Stela Popescu, Tora Vasilescu şi Irina Loghin, trei femei trecute de 55 de ani care sunt mai active ca oricând.

Sâmbătă, 13 martie, telespectatorii care vor sta cu ochii pe emisiunea Ce se întâmplă, doctore?, prezentată de Oana Cuzino vor descoperi secretele care le menţin în formă pe aceste distinse doamne. Tora Vasilescu şi Stela Popescu dezvăluie ce alimentaţie preferă, cum îşi prepară anumite delicii culinare şi dacă sunt dependente de sport.

SPA-ul, un teritoriu râvnit până mai acum doar de reprezentantele sexului frumos se bucură din ce în ce mai multă trecere şi-n rândurile domnilor. În SUA, spre exemplu, 35% dintre clienţii unor astfel de centre de relaxare provin din rândul sexului puternic. Liviu Vârciu şi Cornel Păsat sunt doi dintre bărbaţii din România care au descoperit beneficiile petrecute într-o veritabilă oază de relaxare. Un mix de dansuri pentru o siluetă de invidiat va fi prezentat în aceeaşi ediţie a emisiunii. Ingredientele de bază: hip dance, mişcări de house, zumba, pilates şi un strop de balet. Specialiştii spun că prin dans muşchii abdominali se întâresc, inima funcţionează la capacitate maximă, iar slăbitul devine o misiune mult mai uşor de îndeplinit.

DISTRIBUIȚI