Acasă Actualitate Noul Clio Clio Estate si Clio Renault Sport se comercializeaza de acum...

Noul Clio Clio Estate si Clio Renault Sport se comercializeaza de acum si in Romania

140
0
DISTRIBUIȚI

Noul Renault Clio este disponibil pentru clientii din Romania cu un design nou si cu o gama extinsa atat din punctul de vedere al variantelor de echipare cat si al versiunilor de caroserie.

Preturile pornesc de la 8.990 euro cu TVA, oferta de lansare cuprinzand de asemenea garantia de 3 ani sau 100.000 km si oferta de finantare cu 0% dobanda la leasing. Pretul de 8990 euro corespunde versiunii Authentique 1,2 16V 75 CP, cu o dotare standard bogata: aer conditionat, ABS+AFU, airbaguri frontale adaptabile pentru sofer si pasager , computer de bord, directie asistata electric, inchidere centralizata.

Designul exterior nou se distinge prin alura dinamica si moderna, in timp ce interiorul a fost revizuit in sensul obtinerii unui nivel superior de confort si calitate, acordandu-se si o atentie deosebita detaliilor de finisare. Din punct de vedere al echiparilor, gama Noul Clio s-a extins, fiind disponibile 4 versiuni: Authentique, Expression, Dynamique si Exception. Cele trei motoare pe benzina, 1,2 16V 75 CP; 1,4 16V 100 CP si 1,6 16V 110 CP si cele doua propulsoare diesel 1,5 dCi 70 CP si 1,5 dCi 85 CP respecta mediul inconjurator prin consumul scazut de carburant, de la 4l/100 km, si emisiile poluante reduse: 3 motorizari respecta standardele Renault Eco2.

O noutate importanta este, de asemenea, introducerea versiunii Estate. Fiind unul dintre cele mai compacte break-uri de pe piata, Renault Clio Estate se adreseaza celor care isi doresc o masina cu dimensiuni reduse dar spatioasa si confortabila pentru intreaga familie. Capacitatea de incarcare este impresionanta pentru clasa mica, volumul minim al portbagajului fiind de 439 litri. Clio Renault Sport continua traditia bolizilor creati in „laboratorul de curse” de la Dieppe, cu performante dinamice la cel mai inalt nivel al clasei si oferind toate satisfactiile unui automobil sport veritabil. Noul Clio are toate calitatile recunoscute ale gamei Clio III, o adevarata referinta in clasa sa in materie de confort, siguranta si tinuta de drum. Este primul model din categoria sa care a obtinut cinci stele la testele EuroNCAP iar in 2006 a fost ales „Masina Anului in Europa”. Fiabilitatea este la cel mai inalt nivel, Clio III fiind clasificat ca „excelent” de catre ADAC (Clubul Auto German) dupa un an, doi ani si trei ani de rulaj.
Sondajul JD Power realizat in Franta a confirmat ca 80% dintre proprietarii de Clio III sunt foarte satisfacuti de alegerea facuta.

DISTRIBUIȚI