Acasă Actualitate Nikita: “prostia face audienta!”

Nikita: “prostia face audienta!”

965
2
DISTRIBUIȚI

In ultimele doua editii ale emisiunii “Lazarus Show” de la Kanal D, gazda emisiunii, Luis Lazarus a invitat in platou noul val de artisti sau vedete care au crescut audienta posturilor de televiziune in ultimul timp: Nikita, Magda Ciumac, Roxy manelista, dansatoarea Pamela si cantareata Emy.

Vedeta Kanal D, Luis Lazarus a lansat un concurs de sms-uri pentru a urmari preferintele telespectatorilor in legatura cu invitatii emisiunii. Fiecare dintre concurenti in direct la “Lazarus Show” a raspuns la intrebarea: “De ce se uita lumea la ei la televizor?”

Aflata in topul preferintelor telespectatorilor, Nikita a dat un raspuns mai mult decat interesant si spiritual: “Lumea se uita la mine sa vada cu ce soseta sunt incaltata sau ce carii am in gura. Nu stiti ca prostia in ziua de azi face rating?”

Rivala Nikitei in concurs este Roxy manelista. Ea a avut ocazia sa-si etaleze calitatile vocale in emisiune si mai interesant, aceasta a anuntat in direct  ca planuieste “sa intre in politica, in PNL unde presedinte este Traian Basescu”. 🙂

DISTRIBUIȚI