Acasă Actualitate Nicu Constantin s-a stins din viata

Nicu Constantin s-a stins din viata

53
0
DISTRIBUIȚI

Nicu Constantin s-a stins din viata, marti 15 septembrie in urma unui stop cardiorespirator la Spitalul Clinic Militar de Urgenta din Bucuresti, unde a fost internat mai bine de patru luni pentru afectiuni pulmonare severe.

Decesul a avut loc la ora 16:45 , primul stop cardiorespirator fiind la ora 14:00 cand medicii au reusit sa-l readuca la viata. Dupa numai doua ore, actorul a suferit un al 2-lea stop cardiorespirator care a dus la decesul acestuia.

Actorul implinise 70 de ani pe 31 iulie, si se afla internat in Spitalul Militar de Urgenta al Capitalei inca din 11 mai.

Stela Popescu a declarat pentru Mediafax: “Este ingrozitor. Stiu ca era de multa vreme bolnav. Stiam, dar tot speram…E un gol foarte mare pentru scena romaneasca. Dumnezeu sa-l odihneasca.”

Mircea Albulescu a declarat de asemenea: “Cred si nu obosesc sa spun ca un actor nu moare niciodata cat traieste in amintirea spectatorilor sai.”

Alexandru Arsinel declara: “Era un actor innascut, un actor care nu a precupetit niciun efort pentru promovarea teatrului de revista. A fost un luptator, un actor atins de Dumnezeu cu talent, care acum moare.”

Nicu Constantin va ramane in inimile noastre  iar spectacolele lui ne vor aduce mereu zambetul pe buze.

Sursa: mediafax

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI