Acasă Actualitate Nicoleta Luciu si Roxana Ciuhulescu au impartit cadouri orfanilor

Nicoleta Luciu si Roxana Ciuhulescu au impartit cadouri orfanilor

231
1
DISTRIBUIȚI

A devenit deja o tradiţie pentru Mitsubishi Motors ca, în perioada sărbătorilor, să-şi îndrepte atenţia spre copiii care nu se bucură de căldura unei familii.

Cu ocazia sărbătorii de Sf. Nicolae, Mihai Stoica, Managerul General al campioanei României la fotbal, Unirea Urziceni, Nicoleta Luciu, vedeta Acasa TV, şi Roxana Ciuhulescu, vedeta ProMotor, trei dintre prietenii mărcii celor trei diamante, au dus mai departe acest demers şi le-au  oferit copiilor de la Centrele de Plasament din Voluntari şi Domneşti cadouri menite să le însenineze chipurile.

Nicoleta şi Roxana, sustinute de Mihai, au decis ca ar fi nedrept ca aceşti copii să îşi găsească ghetuţele goale în dimineaţa de Sfântul Nicolae şi au luat măsuri pentru a se asigura că Moşul nu va trece cu vederea cele două centre de plasament.

Cei mici s-au bucurat enorm atât de cadourile primite dar mai ales de prezenţa celor trei oaspeţi care au venit încărcaţi de daruri menite să le însenineze ziua, aducând cu ei şi multă afecţiune.

Deşi atenţia le-a fost distrasă de cadourile primite, copii nu şi-au uitat îndatoririle de bune gazde şi, pentru a le demonstra „Moşilor” cât de mult i-a bucurat vizita lor, au organizat, special pentru ei, o mică serbare în care şi-au încântat spectatorii cu toate colindele şi cântecele pe care le-au învăţat pentru sărbători.

Iar dacă spectacolul a fost o surpriză deosebită pentru Nicoleta şi Roxana, ambele tinere mămici venite să-l suplinească pe Moş, Mihai Stoica a fost mai mult decât bucuros să descopere printre cei mici un grup de suporteri înfocaţi ai echipei Unirea Urziceni cărora le-a promis că la următorul meci vor fi invitaţi pe stadion pentru a-şi susţine în direct jucătorii preferaţi.

nicoleta, roxana si meme

Suferinţa copiilor dar mai ales  entuziasmul cu care i-au întâmpinat i-a impresionat profund pe cei trei care nu au putut pleca fară a promite că vor face tot posibilul pentru a le fi alături şi cu alte  ocazii.