Acasă Actualitate Nicolas Don pregateste prima televiziune de stiri pentru telefoane mobile

Nicolas Don pregateste prima televiziune de stiri pentru telefoane mobile

80
0
DISTRIBUIȚI

Telefonia mobila si internetul par sa devina o alternativa din ce in ce mai tentanta pentru mass media. Astfel, in Romania se pregateste lansarea primei televiziuni de stiri destinata in principal utilizatorilor telefonelor mobile, adica noua tuturor.

In partenariat cu Orange, Telenews va fi deasemenea accesibila pe internet. Proiectul ii apartine jurnalistului francez de origine romana Nicolas Don. Avand o vasta experienta in politica externa, Nicolas Don a prezentat si produs de-a lungul anilor in Franta numeroase emisiuni de radio si televiziune, pe canalele TF1, France3,  France5 , M6 si Voyage. In Romania a colaborat cu TVR si Realitatea TV .

Ideea aparitiei unei astfel de televiziuni in peisajul mass mediei autohtone are la baza dorinta jurnalistului de a realiza stiri si emisiuni obiective si echilibrate, din toate domeniile de interes pentru public, prezentate pe intelesul tuturor si fara parti-prisuri. Deoarece stirile si emisiunile vor fi realizate integral de care echipa de jurnalisti a noului post de televiziune, Nicolas Don a inceput sa caute si selecteze colaboratorii. Aviz amatorilor: Telenews propune deasemenea buletine de stiri in limbile franceza si engleza.

DISTRIBUIȚI