Acasă Actualitate Natalia Mateut face senzatie in FHM

Natalia Mateut face senzatie in FHM

242
4
DISTRIBUIȚI

La 19 de ani, Natalia, fiica fostului dinamovist Dorin Mateut, e lipsita de inhibitii si prejudecati. Tanara a acceptat astfel propunerea revistei FHM de a fi protagosnita unui pictorial provocator. Fotografiile cu Natalia Mateut lasa gura apa oricarui barbat.

Natalia MateutMateuţ este un nume cu rezonanţă pentru fotbalul românesc şi tinde să devină unul cu rezonanţă şi pentru showbiz. Şi asta pentru că Natalia, fiica lui Dorin Mateuţ vin în forţă să cucerească media românească.
La 19 ani, Natalia are deja în palmares titlul de Miss Boboc în liceu, concurs cu care şi-a făcut încălzirea, şi cel de Miss Divizia Sexy 2009, competiţie realizată de GSP Tv în această vară. Legăturile ei cu fotbalul nu se opresc aici. Şi asta pentru că Libertatea a desemnat-o mascota lor pentru clasamentul Ligii I. Deşi este boboacă la două facultăţi, a decis să spună pas concursurilor de Miss universitare pentru că preferă să intre în competiţii importante, alături de modele profesioniste, în care şi câştigurile sunt mai valoroase. Fiind o tipă conştientă de claităţile ei atât fizice cât şi intelectuale, a decis să urmeze cursurile a două facultăţi pentru a avea opţiuni de rezervă. Îşi doreşte să ajungă să lucreze în televiziune şi de aceea a simţit nevoia unor studii aprofundate, drept pentru care s-a înscris la facultatea de jurnalism. În paralel, îşi încearcă norocul şi pe la castingurile realizate de televiziuni. Opţiunea de asistentă la o emisiune nu a încântat-o prea tare, dar acum este pe ultima sută de metri pentru postul de prezentatoare meteo la matinalul de la B1 Tv, alături de alte câteva finaliste.

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII