Acasă Actualitate Nastase, Doroftei, Patzaichin si Ogararu ajuta copiii cu probleme

Nastase, Doroftei, Patzaichin si Ogararu ajuta copiii cu probleme

239
1
DISTRIBUIȚI

Patru sportivi români, Ilie Năstase, Ivan Patzaichin, Leonard Doroftei şi George Ogăraru au oferit obiecte personale pentru o licitatie, banii incasati in urma vanzarii lor urmand sa fie donati unei asociatii de ajutorare a copiilor cu probleme sociale.

Fostul tenismen Ilie Năstase a oferit organizatorilor un echipament (tricou şi şort) pe care l-a purtat în ultimul timp la turneele oficiale de veterani iar caiacistul Ivan Patzaichin, cvadruplu campion olimpic, a donat o pagaie de lemn originală, pe care a folosit-o la una dintre cele patru ediţii ale Jocurilor Olimpice. La randul sau, fostul campion mondial la box, Leonard Doroftei, a donat halatul cu care a intrat în ring la meciul cu americanul Paul Spadafora.

Fundaşul Stelei, George Ogăraru, a scos la licitaţie o pereche de ghete pe care le-a purtat în derby-urile din Liga I. Obiectele au autograful sportivilor si pot fi cumparate pana la data de 17 aprilie de pe site-ul www.okazii.ro.

Banii obtinuti din vanzarea lor vor fi donati Asociaţiei Sfântul Stelian din Bucureşti care derulează numeroase proiecte sociale în sprijinul a peste 1.500 de copii.

foto: okazii.ro

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU