Acasă Actualitate Napoli sare in ajutorul familiilor afectate de cutremur

Napoli sare in ajutorul familiilor afectate de cutremur

183
0
DISTRIBUIȚI

Oficialii clubul Napoli au anuntat ca banii stransi din vanzarea biletelor pentru meciul pe care echipa il va sustine pe teren propriu impotriva echipei Atalanta vor fi donati  familiilor victimelor cutremurului din provincia L’Aquila, din regiunea Abruzzo.

„Preşedintele clubului, Aurelio De Laurentiis, care a fost profund afectat de această tragedie, a decis ca, în semn de solidaritate, să doneze încasările de la meciul cu Atalanta familiilor victimelor din regiunea Abruzzo”, scrie într-un comunicat al clubului sicilian. Altfel, Federatia Italiana de Fotbal a anulata toate meciurile de amatori care erau programare in aceasta saptamana in regiunea Abruzzo. „Este o tragedie care a afectat întreaga ţară, împărtăşim durerea familiilor victimelor, fotbalul italian nu va întârzia în a-şi exprima solidaritatea cu populaţia afectată de această dramă”, a precizat preşedintele forului italian, Giancarlo Abete.

Nici Liga Profesionistă Italiană de Fotbal nu a ramas indiferenta in fata „tragediei” si a decis ca la toate meciurile ce vor avea loc in Italia sa se tine un minut de reculegere in memoria celor 207 decedati, dintre care 5 sunt romani.

foto:  football-wallpapers.com

DISTRIBUIȚI