Acasă Actualitate Mutu, numarul 10 si la pupitru

Mutu, numarul 10 si la pupitru

285
0
DISTRIBUIȚI

Desi este un familist convins si a fost surprins de-a lungul timpului petrecandu-si momentele libere alaturi de familie, Adrian Mutu a primit acceptul sotiei sale si a iesit sa se distreze in clubul Rooms, alaturi de colegii sai de la Fiorentina.

Pentru ca in clubul Rooms se poarta contrastul alb-negru, ’’Briliantul’’ a optat in privinta tinutei la o camasa neagra cu dunga alba si o pereche de blugi. In pozele publicate in exclusivitate de www.mutu10.blogspot.com, cel mai bun fotbalist roman al momentului apare intr- o ipostaza neobisnuita pentru un fotbalist: in postura de DJ.

Rooms, gazda petrecerilor Souvenir Clubbing

Gazda unor petreceri private, precum lansarea tricoului cu diamant, petrecerea data de Tomas Ujfalusi in cinstea lui Mutu, acesta este un club exclusivist din centrul orasului Firenze, intrarea in club facandu-se pe baza unei legitimatii de membru. Si Paoli Filippo, asociatul „Briliantului”, este unul dintre „petrecaretii de lux” al acestui local. Un amanunt interesant este faptul ca o duminica pe luna, in acest local se serveste „La Cena delle Beffe”, ce consta in explorarea limitelor de noi tendinte in bucataria internationala: Japanese Nude Food – servitul delicateselor de pe corpul unor tinere nud, exclusiv pentru 40 de invitati.

Tot in acest club exista si o camera de lectura, ce gazduieste o impresionanta colectie de reviste internationale, dar si un spatiu dedicat artei, unde tinerii artisti isi expun creatiile.

DISTRIBUIȚI