Acasă Actualitate MTV difuzeaza in premiera mondiala noul videoclip The Killers!

MTV difuzeaza in premiera mondiala noul videoclip The Killers!

134
0
DISTRIBUIȚI

Luni, 13 iulie, de la ora 11.00, MTV va difuza in premiera mondiala pe TV si mtv.ro cel mai nou clip The Killers!
The KillersRealizat pentru piesa “Goodnight, Travel Wee” de pe albumul Day&Age, noul videoclip este produs de MTV Exit (End Exploatation and Trafficking) si trupa de rock alternativ The Killers in parteneriat cu UNICEF si USAID. Videoclipul atrage atentia asupra traficului de persoane si a exploatarii sexuale, in special a tinerelor.
““Goodnight, Travel Wee” este al doilea dintr-o serie de colaborari ce au ca scop atragerea atentiei asupra traficului de persoane. Aceasta initiativa a fost lansata anul tracut cu videoclipul „All I Need” de la Radiohead. Speram ca datorita eforturilor MTV-ului si acestui videoclip pe care milioane de oameni de pe glob il vor vedea, lumea va afla mai multe despre aceasta forma de sclavie a zilelor noastre”, au declarat membrii The Killers.

Videoclipul va fi lansat luni, 13 iulie, ora 11.00, pe toate platformele MTV, TV, online si mobile in 168 de tari.

“Traficul de persoane este o infractiune care violeaza drepturile omului: dreptul la libertate, egalitate si demnitate. Prin MTV EXIT si retelele globale ale MTV-ului ce ajung la peste 2 miliarde de oameni din peste 160 de tari, avem puterea de a lupta pentru aceste drepturi, de a informa publicul nostru, ce este supus riscului traficului de persoane”, a declarat Bill Roedy, Presedintele si CEO-ul MTV Networks International.
“Nu exista tara a carei populatie sa nu fie afectata de traficul de persoane”, a spus Susan Bissell, Presedintele UNICEF pentru Protectia Copilului. “Statisticile sunt alarmante. Peste 1.2 milioane de copii sunt victimele traficului in fiecare an, iar peste 80% din acestia sunt exploatati sexual, majoritatea fiind fete. Speram ca acest videoclip va face cunoscuta aceasta problema in randul tinerilor de orice nationalitate si limba”.

Videoclipul “Goodnight, Travel Well” este regizat de David Slade (“30 Days of Night”, “Hard Candy”) si contine imagini socante, semnal de alarma asupra traficului de copii si adolescenti ce sunt fortati sa se prostitueze.

DISTRIBUIȚI