Acasă Actualitate Monica de la Cheeky Girls si Darius Belu au castigat trofeul “Dansez...

Monica de la Cheeky Girls si Darius Belu au castigat trofeul “Dansez pentru tine” si premiul cel cel mare de 60.000 de euro

674
1
DISTRIBUIȚI

Vineri seara, la Pro Tv, ringul “Dansez pentru tine” a fost incarcat de emotie, dansuri si costume spectaculoase, dar si lacrimi de bucurie si visuri implinite. Marea finala care i-a tinut cu sufletul la gura pe concurentii de la “Dansez pentru tine”, dar si pe milioane de romani, si-a prezentat castigatorii.

Dupa sapte saptamani de competitie, telespectatorii Pro Tv au ales: premiul cel mare in valoare de 60.000 de euro si trofeul emisiunii au ajuns la perechea formata din Monica Irimia de la Cheeky Girls si Darius Belu. Pro Tv a fost lider incontestabil de piata pe toata durata emisiunii “Dansez pentru tine”, telespectatorii fiind nerabdatori sa afle care dintre perechile ajunse in finala isi va inscrie numele in galeria marilor castigatori de la “Dansez pentru tine”.

Lacrimi de fericire au cuprins chipul lui Darius in momentul in care a fost anuntat numele castigatorului. Neputandu-si stapani emotiile si parca nevenindu-i sa creada ca este la un pas de a-si implini visul, Darius a fost imbratisat si felicitat de toti cei din platou. Timp de sapte saptamani, impreuna cu Monica Irimia de la Cheeky Girls, Darius a luptat si a sperat, cu un singur gand in minte: acela de a le putea oferi fratiorului sau mai mic si mamei sale o viata mai usoara si un acoperis deasupra capului. Bucuria tanarului din Timisoara a depasit orice cote mai ales atunci cand si-a imbratisat mama si fratiorul, cele doua persoane pentru care a luptat si datorita carora a invatat ca nici o ora de antrenament nu este prea grea, ca nici un duel de nedepasit. Tot bucuria nemarginita a fost cea care i-a facut pe Darius si Monica sa-si exprime emotiile printr-un sarut.

Vineri seara, telespectatorii Pro Tv au ales si perechea care a ocupat locul al doilea in cocnurs. Roxana Al-Sanadi si Alin Oprea, poate una dintre cele mai haioase si mai optimiste echipe din concurs, si-a etalat din nou umorul pe ringul de dans, fie in pasi de free-style, musical sau latino. Pentru ei, marea finala a insemnat locul al doilea in competitia visurilor si premiul de 20.000 de euro, bani care o vor ajuta pe Roxana sa le asigure copiilor sai un viitor linistit.

Pe podium au urcat la “Dansez pentru tine” si Piticu si Oana Dedeu, perechea clasata, in urma voturilor telespectatorilor, pe locul al treilea. Emotia a fost insa tripla pentru Oana pentru ca, pe langa premiul in valoare de 15.000 de euro, prin care visul sau de a-i oferi mamei un atelier de croitorie a inceput deja sa capete contur, a avut parte si de alte doua surprize: o adevarata parada a modei in direct, chiar in platoul emisiunii, cu o parte din costumele create de-a lungul anilor de mama sa, dar si propunerea de a face parte, incepand cu urmatorul sezon “Dansez pentru tine”, din baletul emisiunii. Fericita ca va ramane si de acum inainte in familia emisiunii de la Pro Tv, Oana a primit cu emotie din partea lui Edi Stancu o rochie identica cu cea puratata de balerinele din emisiune, ca un simbol al inceputului unei noi vieti.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU