Acasă Actualitate Monica Columbeanu: Scandalul sms-urilor a plecat de la Botezatu

Monica Columbeanu: Scandalul sms-urilor a plecat de la Botezatu

235
1
DISTRIBUIȚI

Invitata in emisiunea lui Dan Capatos, Monica Columbeanu a tinut sa lamureasca atat problema sms-urilor trimise fostului ei sofer, cat si cea a fotografiilor facute la Londra, in care apare alaturi de mai multi barbati.

Monica a recunoscut in exclusivitate la „Un show pacatos”, ca recunoaste majoritatea mesajelor, desi considera ca unele ar fi putut fi editate, pentru a crea aspectul unei telenovele. Monica Columbeanu a tinut sa precizeze ca: „Tot scandalul asta cu sms-uri a pornit de la Botezatu pentru ca lui ii place sa sugereze, toata lumea stie asta, el a sugerat ca eu si Ricky am fost îndrăgostiţi!”

Barbatul cu care a fost surprinsa de paparazi este, conform declaratiei doamnei Columbeanu: „un om de succes”. „Imi place sa ma inconjor de oameni care ma pot ridica. Nu i-am cerut extrasul de cont cand l-am cunoscut”. Referitor la fotografiile in care sanul i-a iesit din rochie, Monica a declarat: „Rochia e o creatie Razvan Ciobanu. Daca el nu stie sa croiasca o rochie ca lumea, nu e problema mea!”

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Mai, da’ fata asta nu se mai satura?
    Ma streseaza din ce in ce mai mult. Dupa ce ca a ajuns unde este datorita presei de care se ruga sa-i stea in „carca”, acum comenteaza ca nu mai scapa de presa si ca lumea o barfeste, cumintica de ea.
    Pai nu tu aveai draguta emisiunea in care ne aratai si ce mancai, cum inghiteai, ce beai si cum beai?
    Si pe soferul ala, sunt sigura ca ea l-a stresat. Si ala e barbat. Cat sa rezistea daca „doamna” l-a hartuit? 😛