Acasă Actualitate Monica Columbeanu sau Jean de la Craiova?

Monica Columbeanu sau Jean de la Craiova?

208
0
DISTRIBUIȚI

Pentru Monica Columbeanu si Jean de la Craiova poate fi ultima seara de concurs din competitia visurilor, pentru ca in urma duelului si a voturilor telespectatorilor una dintre perechi va fi eliminata.

Ambele perechi aflate la duel au muncit enorm saptamana aceasta pentru a putea face cat mai bine cele trei dansuri pe care le-au avut de pregatit. In ciuda tensiunilor, a durerilor, a accidentelor, a emotiilor si a oboselii, cei patru duelisti sunt mai puternici ca niciodata, pentru ca nu sunt pregatiti sa renunte inca la visurile pentru care au intrat in competitie.

Monica Columbeanu si Andrei Vlad (21 de ani, Ploiesti) danseaza pentru mama lui Andrei care a avut o viata foarte grea. Desi a intrat la facultatea pe care si-a dorit-o, mama lui Andrei a renuntat la tot atunci cand l-a intalnit pe tatal lui Andrei si cand a ramas insarcinata. In ciuda faptului ca primul copil nu a trait si i s-a interzis sa mai aduca pe lume un alt copil, ea l-a nascut pe Andrei cu mari riscuri. Pe Andrei l-a salvat de mai multe ori si l-a adus pe drumul cel bun. Visul ei este sa-si poata ajuta mai departe familia, sa poata munci, deoarece a ramas somera. O alta dorinta mare a ei este sa-si continuie studiile la care a visat toata viata. Telespectatorii care vor sa duca mai departe visul lui Andrei trebuie sa trimita sms la 1276 cu textul Monica sau sa sune la 0900 760 606.

Jean de la Craiova si Sandra Neacsu (23 de ani, Bucuresti) danseaza pentru tatal Sandrei, eroul vietii ei. Tatal Sandrei este singurul care aduce bani in familie si nu s-a oprit niciodata din munca, suportand dureri fizice inimaginabile, deoarece el sufera de coxartroza si nu ar fi avut voie sa munceasca. Necazurile nu au ocolit aceasta familie al carei singur sprijin a fost si a ramas el. Visul lui este sa-si vada toata familia sanatoasa si in siguranta. Baiatul cel mic, in varsta de 3 ani, Iustin, a fost facut la batranete dintr-o intamplare. Grija domnului Neacsu este ca nu va avea putere sa munceasca ca sa-l vada mare si implinit. Andrei, baiatul cel mare, sufera de epilepsie, iar tatal lui munceste ca sa-i asigure tratamentele pentru care familia a facut multe datorii. Asa ca, nu poate fi vorba ca tatal sa se opreasca din munca decat cu ajutorul Sandrei si al concursului “Dansez pentru tine”. Telespectatorii sensibili la drama Sandrei pot sa o salveze din duel trimitand sms la 1276 cu textul Jean sau sunand la 0900 760 605.