Acasă Actualitate Monica Columbeanu, Marinela Nitu, Silviu Prigoana sau Cornel Pasat, pacaliti de acelasi...

Monica Columbeanu, Marinela Nitu, Silviu Prigoana sau Cornel Pasat, pacaliti de acelasi senegalez!

352
0
DISTRIBUIȚI

Sub pretextul unor oferte senzationale de munca, un senegalez bogat, interpretat de cantaretul Kamara, a pacalit prin telefon cateva vedete din show-biz-ul romanesc, precum: Monica Columbeanu, Silviu Prigoana, Marinela Nitu, Cornel Pasat, Adi de la Valcea sau Vali Vijelie! Criza financiara a fost subiectul farselor puse la cale de Radio InfoPro impreuna cu Kamara pentru a sarbatori cu haz ziua de 1 aprilie.

Propunandu-i lui Silviu Prigoana sa scape Senegalul de deseuri, Kamara l-a determinat sa accepte afacerea in schimbul unei sume de bani corespunzatoare. Usor de convins a fost si fostul iepuras Playboy Marinela Nitu care s-a aratat dispusa sa concerteze in cluburi de gay din Senegal si Guineea Franceza. De asemenea, o oferta tentanta de bani i s-a propus si lui Cornel Pasat daca danseaza pentru homosexualii din Senegal.

Mai sceptici au fost insa Monica Columbeanu, Vali Vijelie si Adi de la Valcea care au pus totul sub semnul unei farse. Dandu-se drept un om de afaceri care detine o casa de moda in Senegal, Kamara i-a propus Monicai Columbeanu sa pozeze in costumul traditional al senegalezelor, iar celor doi cantareti le-a cerut sa compuna o melodie speciala pentru Senegal, pe motiv ca “maneaua” este considerata in tara lor “o muzica exotica”.

Toate farsele pot fi ascultate miercuri, 1 aprilie, la Radio InfoPro.