Acasă Actualitate Monica Columbeanu: „Esti o nesimtita!”

Monica Columbeanu: „Esti o nesimtita!”

183
6
DISTRIBUIȚI

Un punct sensibil pentru Monica Columbeanu par a fi interventiile estetice. Monica a sarit ca arsa in momentul in care  Cristina Siscanu, a intrebat-o ce anume si-a modificat. Ba mai mult, Monica Columbeanu a insultat-o pe reporterita Acces Direct, numind-o nesimtita! „Esti o nesimtita sa ma intrebi daca am operatii estetice. Ma mir ca nu intrebi daca sunt epilata!”, a concluzionat Monica Columbeanu.

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII

  1. Nu simpatizez pe nimeni, dar ca si reporter cu un minim de bun simt nu intrebi asa ceva. Chiar ma uitam zilele trecute la „Real housewives of NYC” si una dintre ele a fost intrebata daca are vreo operatie estetica, la care ea s-a suparat foarte tare cu toate ca se stie ca nu are nici una. Sunt chestiuni intime care nu o priveste pe reportetita caruia ii faci o favoare dandu-i un interviu.

  2. Serios ma Zepssy? 🙂 De cand reporterii trebuie sa aiba bun simt? Doar nu suntem in comunism. Daca nu are nimic modificat nu are decat sa spuna. Ca doar este clar ca isi modifica forma curului pentru public … iar publicul trebuie sa stie adevarul … si vrea sa stie adevarul. Eu as fi intrebat-o mai multe …