Acasă Actualitate Monica Anghel este imaginea Renault Clio Estate in Romania

Monica Anghel este imaginea Renault Clio Estate in Romania

263
1
DISTRIBUIȚI

Joi, 25 iunie, a avut loc prezentarea noii game Renault Clio in Romania. Cu aceasta ocazie, Renault Romania a anuntat parteneriatul de imagine cu binecunoscuta artista Monica Anghel, care va conduce un Clio Estate, cea mai noua versiune de caroserie a gamei.

Am ales o masina care se potriveste cu exigentele mele de citadina prin excelenta. Clio Estate este elegant, confortabil si consuma putin. Se conduce usor, se parcheaza lejer si cu toate astea ma pot duce linistita la munte, cu trei prieteni plus bagaje. Pe deasupra, este o masina sigura si bine dotata„, au fost cuvintele artistei.

Noul Renault Clio este disponibil cu un design nou si cu o gama extinsa atat din punctul de vedere al variantelor de echipare cat si al versiunilor de caroserie. Designul exterior nou se distinge prin alura dinamica si moderna, in timp ce interiorul a fost revizuit in sensul obtinerii unui nivel superior de confort si calitate, acordandu-se si o atentie deosebita detaliilor de finisare. O noutate importanta este, de asemenea, introducerea versiunii Estate. Fiind unul dintre cele mai compacte break-uri de pe piata, Renault Clio Estate se adreseaza celor care isi doresc o masina cu dimensiuni reduse, dar spatioasa si confortabila pentru intreaga familie. Capacitatea de incarcare este impresionanta pentru clasa mica, volumul minim al portbagajului fiind de 439 litri.

Din punctul de vedere al echiparilor, in gama Noul Clio sunt disponibile 4 versiuni: Authentique, Expression, Dynamique si Exception. Cele trei motoare pe benzina, 1,2 16V 75 CP; 1,4 16V 100 CP si 1,6 16V 110 CP si cele doua  propulsoare diesel 1,5 dCi 70 CP si 1,5 dCi 85 CP respecta mediul inconjurator prin consumul scazut de carburant, de la 4l/100 km, si emisiile poluante reduse. Preturile pornesc de la 8.990 euro cu TVA, noul model beneficiind si de o oferta ce cuprinde garantia de 3 ani sau 100.000 km si finantarea cu 0% dobanda la leasing.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Sant un,,cantautore provinciale”cum ar spune italienii si am create
    peste 100de piese muzicale pop.De aceea vreau sa realizez un proiect umanitar pentru copi ce se va compune dintr-un album de autor cu 12pie
    se pe versurile lui M.Eminescu.A-ti fi de acord sa participati la acest proiect si sa interpretati o piesa muzicala?Pot fi contactat prin SMS la nr.0729825710 ori la davidioan09@yahoo.com
    Va multumesc