Acasă Hot parties Regele muzicii pop vine la Mamaia in persoana lui Earnest Valentino

Regele muzicii pop vine la Mamaia in persoana lui Earnest Valentino

241
2
DISTRIBUIȚI

Pe 25 iunie se implineste un an de cand lumea intreaga s-a despartit de cel supranumit regele muzicii pop, Michael Jackson! In amintirea idolului tau, Bamboo Mamaia iti ofera, pe 26 iunie, un show impresionant, sustinut de Earnest Valentino, sosia oficiala a lui Michael si cel care si-a dedicat o viata intreaga acestuia!

Ti-ai fi dorit sa iei parte la unul din concertele lui Michael Jackson, dar nu ai reusit niciodata ? Bamboo Mamaia iti ofera ocazia perfecta sa te simti ca la un spectacol al regelui muzicii pop. Earnest Valentino, sosia oficiala a megastarului, pastreaza vie amintitrea acestuia printr-o reprezentatie extraordinara, care a impresionat mii de fani.

Dintre toti cei care au incercat sa il imite pe Michael, Earnest este singurul care  a obtinut dreptul de a-i copia stilul si chiar de a se identifica cu el. In 1998 a fost desemnat „Cea mai buna dublura internationala”, iar in 2003 a fost imbratisat si felicitat chiar de Michael Jackson, pentru reprezentatia uimitoare sustinuta la Londra. Este cunoscut in toata lumea, avand de-a lungul timpului peste 6000 de show-uri in Europa, Marea Britanie si SUA.

Asemanarea izbitoare cu megastarul, costumele autentice si personalitatea sa remarcabila sunt atribute prin care Earnest Valentino iti garanteza un spectacol de prima clasa.

Vino sa ne amintim impreuna de inegalabilul Michael Jackson, simbolul autentic al muzicii pop, pe 26 iunie, la Bamboo Mamaia!

web_earnest_valentino_26iunie

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII