Acasă Mioritic Papi se relaxeaza la piscina cu fetita in timp ce Ioana filmeaza

Papi se relaxeaza la piscina cu fetita in timp ce Ioana filmeaza

123
0
DISTRIBUIȚI

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol vor juca impreuna in viitoarea telenovela ce va fi difuzata, din aceasta toamna, Acasa. La filmarile din Turcia, de la Bodrum, Ioana si Alexandru au plecat impreuna cu fiica lor, Ruxandra, si au imbinat munca si relaxarea. ”Eu inca nu am inceput filmarile, am venit in Turcia alaturi de Ioana si Ruxandra doar pentru relaxare. Si sa o sustin pe sotia mea care, in acest proiect, va interpreta un rol dificil. Cat despre rolul meu nu pot spune inca prea multe decat ca voi juca un personaj alunecos”, spune Alexandru.

alexandru papadopol si ruxandraIn timp ce Alexandru si Ruxandra se relaxeaza la piscina, Ioana munceste alaturi de Marin Moraru, Radu Valcan, Madalina Draghici si Diana Dumitrescu pe platourile de filmare de la Bodrum. “Din toamna, in povestea de dragoste dintre un arab si o romanca, voi juca un personaj exotic, o femeie de origine musulmana, supusa traditiilor. Inca ma adaptez cu personajul meu care este unul complex si destul de greu de jucat”, marturiseste Ioana.

Pe langa zilele de filmare Ioana si Alexandru se bucura si de orele petrecute in compania fiicei lor. “Alexandru sta mai mult cu  Ruxi pentru ca el este aici in vacanta. In momentele libere ne jucam toti trei la piscina hotelului, Ruxandrei ii place foarte mult apa. La Bodrum atmosfera este minunata iar faptul ca sotul si fiica mea sunt langa mine imi transforma zilele de munca intr-o minivacanta”, spune Ioana Ginghina.

DISTRIBUIȚI