Acasă Mioritic Monica Columbeanu: Am cea mai frumoasa fetita!

Monica Columbeanu: Am cea mai frumoasa fetita!

117
6
DISTRIBUIȚI

Personalitatea si caracterul Monicai Columbeanu au fost si probabil ca vor ramane multa vreme un subiect important pentru mai toate tabloidele din Romania.

Articolele din presa legate de Moni au facut intotdeauna valva indiferent de natura lor, lucru care, se pare, a avantajat-o destul de mult pe sotia lui Irinel Columbeanu. Cum celebritatea are si reirina columbeanuversul medaliei si de cele mai multe ori vine la pachet cu multe lucruri neplacute, Monica, intelegand intr-un tarziu acest lucru, a declarat pentru eMulte.ro ca daca ar avea ocazia sa dea timpul inapoi, ar ocoli cu siguranta drumul catre succes. Desi nu ii place sa fie numita vedeta, ci mai degraba o persoana publica, sotia miliardarului recunoaste ca „vedetismul”, de-a lungul carierei sale, nu i-a adus doar bucurii si satisfactii. „Nu as mai apuca-o pe acest drum, probabil ca as fi linistita pe undeva printr-un oras al tarii, o anonima care s-ar ingriji de ea si de familia ei. Pe de alta parte, nu pot sa spun ca regret din tot sufletul ca am ales ceea ce am ales, daca  ma gandesc ca am cea mai frumoasa fetita din lume. In afara de asta, castig si 3 mii de euro pentru 45 de minute, daca nu as fi fost celebra cum as fi reusit sa castig banii astia?” a spus cu zambetul pe buze cea care de ceva ani tine prima pagina a ziarelor.

Desi situatia ei financiara e mai mult decat satisfacatoare, Monica se declara o conservatoare, o femeie care nu risipeste averi pe capricii personale. „Nu sunt genul de femeie care cheltuieste 4 mii de euro pe o pereche de pantofi, prefer sa strang banii astia sau sa-i cheltuiesc pentru Irina, fetita mea”, a adaugat doamna de la Izvorani.

DISTRIBUIȚI