Acasă Mioritic Manechinele de top si-au dat intalnire la Fit&Famous

Manechinele de top si-au dat intalnire la Fit&Famous

53
0
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 9 mai, a avut loc lansarea noului club al Luminitei Nicolescu,  antrenoarea de aerobic responsabila de mentinerea in forma a multor vedete autohtone, FIT & FAMOUS.

“Am conceput acest club din dorinta de a oferi celor care doresc sa arate bine si sa fie santaosi un loc unde sa se simta ca acasa, sa se relaxeze si sa se incarce cu energie pozitiva. FIT & FAMOUS este practic un adevarat centru pentru sanatate unde poti veni pentru a-ti regasi si mentine echilibrul fizic si psihic, tonusul muscular si pofta de viata“, a declarat Luminita in deschiderea evenimentului.

Pe langa vestitele ore de aerobic cu Luminita, clientii clubului FIT & FAMOUS, atat adulti cat si copii, vor avea la dispozitie cursuri de Tae-Bo, Yoga, balet, dans, Karate, Salsa Aerobic, Body Shape, Belly Dance, dans balinez, Aikido sau servicii de masaj. Pentru copiii care doar isi vor insoti mamicile la club a fost amenjata o sala dedicata unde acestia se pot juca sub supravegherea unei persoane calificate.

Numeroase “eleve“ au tinut sa-i fie alaturi “profei de aerobic si psihologie“, dupa cum chiar ele o numesc pe Luminita, la acest important eveniment, printre care Andreea Raicu, Valentina Pelinel, Iuliana Marciuc, Anana Stratulat, Carmen Okabe, Andreea Buzdugan, Corina Radulescu si Roxana Iliescu.

O prezenta inedita a fost Razvan Lucescu, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei si proprietarul casei de pe strada Pictor Barbu Iscovescu nr. 13 care gazduieste clubul FIT & FAMOUS. Razvan a venit la eveniment alaturi de sotia sa, Ana, care profita de timpul liber pe care il are la dispozitie pentru a face miscare dupa unul dintre dvd-urile de aerobic lansate de Luminita.

La inaugurare a mai participat alaturi de Luminita si partenera sa, Carmen Cristea, “jumatatea din umbra“ a acestei initiative, responsabila de coordonarea activitatilor administrative ale clubului.

DISTRIBUIȚI